Povezane vesti

"Imala sam odnose sa udatim pevačicama u toaletima kluba gde su pevale" Ispovest kontroverzne Srpkinje šokirala je tada…

"Imala sam odnose sa udatim pevačicama u toaletima kluba gde su pevale" Ispovest kontroverzne Srpkinje šokirala je tada…

Blic pre 6 sati
Otkrila je da je imala intimne odnose sa udatim pevačicama, čija imena ne želi da otkriva. Rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora otvorila je svojevremeno dušu i ispričala nepoznate detalje o svom burnom odrastanju i problemima u školi. Progovorila i o intimnim odnosima sa udatim pevačicama čija imena drži u strogoj tajnosti. Matora je otkrila da je još u detinjstvu bila drugačija od većine devojčica i da se uvek družila sa muškarcima. "Kao mala sam uvek volela da se… »
"Bila sam sa udatom pevačicom" Razotkrivena gej afera na estradi: Njen muž me je odveo na razgovor, čula sam da više nije…

"Bila sam sa udatom pevačicom" Razotkrivena gej afera na estradi: Njen muž me je odveo na razgovor, čula sam da više nije…

Kurir pre 9 sati
Ljubavni život rijaliti zvezde pun je uspona i padova, a Matora je nedavno progovorila i o emotivnim vezama koje su se odigrale van kamera i to ni manje ni više nego sa poznatim pevačicama. - Nikada me nisu uhvatili niti sam bila na razgovoru informastivnom. Jedini razgovor koji sam imala jeste kada sam bila sa udatom pevačicom, došao je njen muž i mogu vam reći bilo mi je gore nego na informativnom razgovoru. Čula sam da je ta pevačica preminula - ispričala je… »
BILA SAM SA UDATOM PEVAČICOM NJEN MUŽ ME JE VODIO NA RAZGOVOR! Matora ispričala sve za SCANDAL!

BILA SAM SA UDATOM PEVAČICOM NJEN MUŽ ME JE VODIO NA RAZGOVOR! Matora ispričala sve za SCANDAL!

Svet & Skandal pre 3 sata
Gostujući u medijima pre ulaska u rijaliti, Matora je otkrila da su se mnoge njene emotivne veze sa estradnim zvezdama odvijale daleko od kamera i očiju javnosti, ali da je jedna situacija zamalo eskalirala. Jovana Tomić Matora je ispričala da je imala tajnu romansu sa zauzetom ženskom osobom sa estrade, zbog čega je doživela ozbiljnu neprijatnost kada je za sve saznao njen suprug. — Nikada me policija nije uhvatila niti sam bila na informativnom razgovoru. Jedini… »

Vesti dana »