Povezane vesti
Izgleda da je Tramp dobro lupio šakom o sto: Nemci se oglasili po pitanju poziva Rusije na samit G20, šokiraćete se kad vidite…
Večernje novosti pre 7 sati
Foto: ordnas, Panther Media Global / Alamy / Profimedia Ministar spoljnih poslova Nemačke Johan Vadeful pozdravio je poziv upućen Rusiji za učešće na samitu G20, koji će biti održan u Majamiju 14. i 15. decembra. Ranije je američki državni sekretar Marko Rubio saopštio da je Vašington pozvao predsednika Rusije Vladimira Putina na samit G20 u SAD. Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov izjavio je da je Rusija zahvalna i priznala poziv i da će on biti razmotren… »
Vadeful: Poziv Putinu na G20 trebalo bi iskoristiti za pokretanje pregovora
Politika pre 8 sati
Nemački ministar spoljnih poslova Johan Vadeful izjavio je da bi poziv predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da prisustvuje samitu G20 u Majamiju trebalo bi iskoristiti kao mogućnost za pokretanje pregovora o okončanju sukoba u Ukrajini. „Takvim mogućnostima treba da se koristimo“, rekao je Vadeful, prenosi DPA. On je ocenio da bi Putinova odluka da prihvati poziv predstavljala svojevrsni „lakmus test“ za utvrđivanje njegove spremnosti za pregovore. Vadeful je rekao… »
(NE)KOREKTNO Šta se ovo dešava!? Novi poziv Moskvi koji bi mogao da promeni svet – Evropa zanemela
Sputnik pre 10 sati
Tramp u Vašingtonu dočekao Sija počastima i paradom vojnih aviona. Na crvenom tepihu Istočni Zmaj. Zapadnoj dominaciji kraj. Snažan preokret, za novi svet. Iznad glava lidera brišući let. Još jedan đir – za svetski mir. Evropska unija u šoku jer je Tramp pozvao Putina na samit G20 u Majamiju. Antirusko ludilo stiže do kraja. Zanemela Kalas Kaja. Šta se dešava, ne mogu da shvate. Mržnju bi hitno da vrate. Stari poredak se kida. Pokazaće i – Florida. Zelenski u UN… »
Vesti dana »
Karlik Džouns: "Pročitao sam taj tekst i video šta su napisali o meni, motivisali su me"
Mondo pre 11 minutajoš 7 povezanih
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 4 satijoš 2 povezane