Povezane vesti
"U najvećoj svetinji Srpske pravoslavne crkve će reći 'da'": Jovana Jeremić otkrila sve detalje svadbe sa Tigrom
Mondo pre 14 sati
Kako je navela, građansko venčanje i proslava trebalo bi da budu održani otprilike u ovo vreme naredne godine, dok će crkveno venčanje biti održano ranije, na mestu koje za nju ima posebno značenje. " Ja ću se udati i reći večno da Milošu Stojanoviću Tigru u najvećoj svetinji Srpske pravoslavne crkve, po mom mišljenju, to je manastir Ostrog." Datum crkvenog venčanja, međutim, ne želi da otkrije. "To će se desiti mnogo ranije. Neću otkriti kada, jer to će biti… »
Jovana Jeremić i Tigar organizuju tajno venčanje: „Ići ćemo pod Ostrog, a NA SVADBI ĆE BITI OGRANIČEN BROJ LJUDI“
Svet & Skandal pre 10 sati
Ona je sada otkrila detalje i kako teku pripreme. Jovana je već isplanirala kako će njihova svadba izgledati, a kaže da će broj zvanica biti ograničen. – Biće svadba za ograničen broj ljudi. Biće elitistička u svakom smislu. Moji gosti će biti ispoštovani od početka do kraja kako dolikuje kao kraljevi i kraljice, jer to i jesu. To su sve velike ličnosti koje će se pojaviti na mojoj svadbi. Svadba će, da ti ekskluzivno otkrijem, što se tiče proslave i gradskog… »
Jovana Jeremić za Kurir otkrila sve detalje svadbe sa tigrom! U najvećoj svetinji Srpske pravoslavne crkve će reći "da" Miošu…
Kurir pre 15 sati
Iako je pred kamerama poznata po energiji, sigurnosti i stavu žene koja, kako sama kaže, sve može da iznese na svojim leđima, ovog puta pokazala je i potpuno drugačiju stranu. Govoreći o pokojnom ocu, njegovim poslednjim danima i savetima koje joj je ostavio, Jeremić je u jednom trenutku zastala i priznala da ne može da ispriča jedan detalj jer bi ponovo počela da plače. - Ta scena mi je najgora kod šporeta. Znaš. Ali ne mogu to da ti pričam, jer ću opet da se… »
Vesti dana »
SKUP BROJ 3 održan u Kragujevcu: Dočekani biciklisti "Čuvari Ustava", predstavljeni kandidati Studentske liste (FOTO)
InfoKG pre 2 satajoš 27 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
B92 pre 40 minutajoš 30 povezanih