Povezane vesti
"Svi su očekivali da ja odem zajedno sa njim" Suzana Jovanović o osudi nakon Sašine smrti: "Život se jeste završio, ali ne moj"…
Blic pre 1 dan
Naglasila je da joj najviše znači lepa reč i podrška, ali ne gaji očekivanja ni prema kome, pa ni prema svojoj deci. Pevačica Suzana Jovanović prvi put je progovorila o osudi naroda i očekivanjima okoline sa kojima se susrela nakon smrti supruga Saše Popovića. Ona je rekla da se trudi da nastavi sa životom jer ima dosta razloga za sreću. Suzana se u novoj epizodi emisije "Magazin in" pojavila u skroz beloj kombinaciji i istakla da su ljudi očekivali da nakon Sašine… »
"Nisam padala na cveće već šoping u Milanu" Suzana Jovanović iznela detalje braka sa Sašom Popovićem: "Kolege znaju koliko smo…
Blic pre 13 sati
Naglasila je da želi da živi punim plućima, da sija i bude tu za svoju porodicu, jer život ide dalje i treba ga ceniti. Suzana Jovanović govorila o životu nakon smrti supruga Saše Popovića i otkrila detalje njihovog odnosa. Ona je rekla čime ju je on osvojio. Suzana kaže da je Saša koristio svaku priliku da joj pokaže koliko je voli. - Naša ljubav je trajala skoro 30 godina. Kolege znaju koliko smo se mi voleli. Kad dođem na snimanja on kao da me nije video danima.… »
Udaje se ćerka Saše Popovića - Suzana progovorila o zetu Igoru: "Kuća mi je puna ljubavi! Nek se deca rađaju!"
Telegraf pre 23 sata
Kako je istakla, trudi se da život nastavi dalje i pronađe razloge za sreću, uprkos velikom gubitku sa kojim se i dalje teško nosi. U novoj epizodi emisije "Magazin In", Suzana Jovanović se pojavila u belom od glave do pete i time pokazala da je skinula crninu. - Ljudi imaju toliko predrasuda, ali moj se život nije završio. Svi su očekivali, Bože me oprosti, da odem i ja zajedno sa njim. Zašto? Zbog čega? Svima nam je dat ovaj dragoceni život, ja treba da sednem i… »
"Svi su očekivali da ja odem zajedno sa Sašom": Suzana Jovanović otvorila dušu o osudama nakon Popovićeve smrti
Mondo pre 24 sata
Ona je rekla da se trudi da nastavi sa životom jer ima dosta razloga za sreću. Suzana se u novoj epizodi emisije "Magazin in" pojavila u skroz beloj kombinaciji i istakla da su ljudi očekivali da nakon Sašine smrti ne skida crninu. "Ljudi imaju toliko predrasuda. Ljudi, život se završio, ali moj se život nije završio. Svi su očekivali, Bože me oprosti da odem i ja zajedno sa njim. Zašto? Zbog čega? Svima nam je dat ovaj dragoceni život, ja treba da sednem i… »
Vesti dana »
Danas je Krstovdan: Ovo su običaji koje vernici poštuju, evo šta nalaže tradicija
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Sunčana nedelja u Srbiji, temperature do 25 stepeni: Evo kakvo vreme čeka Niš narednih dana
Glas juga pre 1 minutjoš 9 povezanih
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana