Povezane vesti

"Izgubili su 8 beba, posle mene se rodio brat i živeo samo osam sati" Bolna ispovest naše folkerke (45): "Otac i majka me nisu…

"Izgubili su 8 beba, posle mene se rodio brat i živeo samo osam sati" Bolna ispovest naše folkerke (45): "Otac i majka me nisu…

Blic pre 13 sati
Njeni roditelji su izgubili osam beba pre nego što je ona rođena, zbog čega se oseća posebno zahvalnom. Pevačica Olja Karleuša otvoreno je i bez zadrške govorila za Blic o svom odrastanju, porodičnim tragedijama kroz koje su prošli njeni roditelji. Progovorila je i o tome kako su je teške životne lekcije oblikovale u ženu kakva je danas. Olja se najpre prisetila svog detinjstva na Dorćolu, ističući da su joj roditelji dali najstabilnije temelje za život, uprkos… »
"Moji roditelji su izgubili 8 beba, a onda sam se rodila ja" Olja Karleuša sa suzama u očima: Bog je rekao...

"Moji roditelji su izgubili 8 beba, a onda sam se rodila ja" Olja Karleuša sa suzama u očima: Bog je rekao...

Kurir pre 12 sati
Otvorila je dušu i otkrila kako su bolna iskustva i životne lekcije uticali na nju i oblikovali je u osobu kakva je danas. Olja se najpre vratila u dane detinjstva koje je provela na Dorćolu. Kako je istakla, roditelji su se trudili da joj pruže sigurno i bezbrižno odrastanje i postave čvrste temelje za život, iako su pre njenog dolaska na svet prošli kroz izuzetno težak period koji je zauvek ostavio trag na njihovoj porodici. "Moram Vam reći da ja zaista sada… »

Vesti dana »