Povezane vesti

Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile Patriot

Zelenski: Tramp će definitivno dozvoliti Ukrajini da pravi PVO projektile Patriot

Danas pre 23 sata
To je ključni zahtev Kijeva Vašingtonu da bi Ukrajina mogla da se odbrani od ruskih napada koji su u toku. „Postoje konkretni sporazumi. Tokom našeg poslednjeg sastanka, predsednik Tramp je naglasio: ‘Da, da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licencu za proizvodnju Patriot raketa’ „, rekao je Zelenski novinarima. Dva predsednika su se sastala tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku ove nedelje. CNN piše da je, međutim, pitanje da li će… »
Ukrajina tvrdi da od Amerike dobija licencu za proizvodnju Patriota, Amerikanci se još ne izjašnjavaju

Ukrajina tvrdi da od Amerike dobija licencu za proizvodnju Patriota, Amerikanci se još ne izjašnjavaju

Nova pre 11 sati
Zelenski je rekao da već postoje konkretni dogovori te da mu je Tramp tokom njihovog poslednjeg sastanka poručio da je odluka donesena, piše Danas. "Da, doneo sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa Patriot", rekao je, prema Zelenskom, američki predsednik, prenosi Dnevni avaz. Dvojica lidera sastala su se ove sedmice na marginama zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Zelenski je ovu odluku predstavio kao važan… »
Tramp povukao ključan potez za Ukrajinu: Zelenski otkrio šta je odlučeno

Tramp povukao ključan potez za Ukrajinu: Zelenski otkrio šta je odlučeno

Danas pre 11 sati
Zelenski je rekao da već postoje konkretni dogovori te da mu je Tramp tokom njihovog posljednjeg sastanka poručio da je odluka donesena. – Da, donio sam konačnu odluku: Ukrajina će dobiti licence za proizvodnju raketa Patriot – rekao je, prema Zelenskom, američki predsednik, prenosi Dnevni avaz. Dvojica lidera sastala su se ove sedmice na marginama zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Zelenski je ovu odluku predstavio kao važan korak za… »

Vesti dana »