Povezane vesti
Analiza RSE: U biračkom spisku pola miliona birača bez ulice i kućnog broja
N1 Info pre 9 sati
To znači da će više od pola miliona birača imati pravo da izađe na vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra bez upisane adrese u biračkom spisku. Podaci o broju birača po adresama dostupni su na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Srbije, zaduženog za birački spisak. Da je više od 500.000 birača upisano bez naziva ulice i kućnog broja, RSE je utvrdio automatskom obradom tih podataka. Primeri su zabeleženi u različitim delovima Srbije - od… »
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 3 sata
Pravo da 25. oktobra izađe na vanredne parlamentarne izbore imaće, tako, više od 500 hiljada birača bez precizno upisane adrese. Podaci o broju birača po adresama dostupni su na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, zaduženog za birački spisak. Da je više od 500 hiljada birača upisano bez ulice i kućnog broja, RSE je utvrdio automatskom obradom tih podataka. Primeri su zabeleženi u različitim delovima Srbije – od Prijepolja na jugozapadu države,… »
Vesti dana »
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 10 minutajoš 30 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih
Šta su se dogovorili Tramp i Si Đinping? Ministarstvo spoljnih poslova Kine: SAD i Kina postigle konsenzus od 8 tačaka
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 16 minutajoš 23 povezane