Povezane vesti
"Novi Maksimir je ruganje zdravoj pameti": Zdravko Mamić zanemeo kad je video šta prave u Zagrebu
Mondo pre 11 sati
Već postoji plan da se Dinamo iz Zagreba privremeno premesti na novoizgrađeni stadion u Kranjčevićevoj, a da se zatim vrati na "Novi Maksimir" koji je već privukao mnogo pažnje. Nakon što je javnosti predstavljeno kako će izgledati novi stadion Dinama, mnogi su burno reagovali i otvoreno počeli da se protive takvoj ideji. Među onima kojima se novi stadion ne sviđa nalazi se i Zdravko Mamić, koji je za hrvatske medije prokomentarisao novi sportski objekat. "Ja iako… »
"To je ruganje zdravoj pameti" Zdravko Mamić zanemeo od šoka kada je video šta prave u Zagrebu!
Kurir pre 11 sati
Bivši čelnik Dinama nije štedeo reči kada je za hrvatske medije prokomentarisao ono što je video. "Kad sam vidio prvu sliku, zanijemio sam od šoka", rekao je Mamić za 24sata, a zatim još oštrije opisao svoje utiske. "Doživio sam šok, ne nalazim riječi kojima bi opisao to ruganje zdravoj pameti", poručio je Mamić. Tu se nije zaustavio. Mamiću posebno smeta što su iza izabranog projekta stali predsednik Dinama Zvonimir Boban, zagrebački gradonačelnik Tomislav… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 46 minutajoš 25 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana