Povezane vesti

Hrvat imao saobraćajnu nesreću, lekari u čudu kako je preživeo: Igrao u Srbiji, sada završio karijeru

Hrvat imao saobraćajnu nesreću, lekari u čudu kako je preživeo: Igrao u Srbiji, sada završio karijeru

Telegraf pre 1 dan
U jednom trenutku karijere igrao je i u Superligi Srbije, kada je branio boje Kolubare iz Lazarevca. Odigrao je 28 utakmica, postigao četiri gola i podelio dve asistencije. Ipak, pored impozantne regionalne i inostrane karijere, ono što je obeležilo njegov period u životu jeste saobraćajna nesreća. - Doživeo sam saobraćajnu nesreću tokom igranja u Italiji, stradala mi je plućna maramica. Počeo sam da osećam probleme leti, kada su vrućine ja nisam mogao da dišem -… »
Hrvat igrao fudbal, a nije znao da mu plućno krilo ne radi! Doživeo nesreću, a nekoliko godina kasnije saznao strašnu istinu!…

Hrvat igrao fudbal, a nije znao da mu plućno krilo ne radi! Doživeo nesreću, a nekoliko godina kasnije saznao strašnu istinu!…

Kurir pre 1 dan
Nekadašnji miljenik navijača Hajduka, hrvatski reprezentativac i bivši fudbaler Kolubare iz Lazarevca prošao je kroz karijeru punu velikih uspona, padova i životnih iskušenja. I dok su ga navijači pamtili po golovima i partijama u dresu splitskog kluba, malo je poznato kroz šta je sve prolazio van terena. Jedan događaj iz perioda dok je igrao u Italiji mogao je ozbiljno da mu ugrozi ne samo karijeru, već i zdravlje. Vukušić je doživeo saobraćajnu nesreću, nakon… »
Hrvat iz Superlige 5 godina igrao fudbal bez pluća: Lekari u Rusiji nisu mogli da veruju kako je živ

Hrvat iz Superlige 5 godina igrao fudbal bez pluća: Lekari u Rusiji nisu mogli da veruju kako je živ

Mondo pre 1 dan
Pre samo nekoliko dana čitavoj fudbalskoj javnosti postalo je jasno da u fudbalsku penziju odlazi nekadašnji miljenik publike na splitskom Poljudu, hrvatski reprezentativac na jednom meču i bivši fudbaler Kolubare iz Lazarevca u Superligi Srbije. Sada se već može reći da je veliki broj hrvatskih fudbalera prošao kroz srpski fudbal, ali niko od njih nije imao karijeru i životnu priču poput Vukušića. Bez obzira na to što je Matej Delač branio za Vojvodinu kao… »

Vesti dana »

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Naslovi.ai pre 22 minutajoš 33 povezane
Tramp: "Hapšenje je bilo fantastično"

Tramp: "Hapšenje je bilo fantastično"

B92 pre 37 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Očekujem nove pregovore sa Iranom

Tramp: Očekujem nove pregovore sa Iranom

Sputnik pre 27 minutajoš 27 povezanih