Povezane vesti
"Stoja je imućnija od nas, voleo bih da se pomire", oglasio se Radin otac nakon njenog raskida sa Milanom
Telegraf pre 10 sati
On je priznao da mu ćerkina patnja teško pada, naročito zbog sopstvenog narušenog zdravlja, ali je naglasio da je ona punoletna i da sama bira svoj put. Dragoljub se dotakao i odnosa sa sinom pevačice Stoje Novaković, istakavši da im ne zamera razliku u godinama i da bi voleo da se par na kraju pomiri. - Šta da vam kažem... Punoletna je, nek radi šta hoće. Njoj sam rekao neke stvari, nije me poslušala, nek radi šta hoće. Video sam da je danas plakala, da me je… »
Blic: "Stoja je imućnija od nas, voleo bih da se pomire" Oglasio se Radojkin otac nakon ćerkinog raskida sa Milanom Popovom: Evo da li su se čuli sa folk zvezdomKurir: "Stoja je imućnija od nas, voleo bih da se pomire" Oglasio se Radojkin otac nakon ćerkinog raskida sa Milanom: Živela je siromašno, za nju nema sreće
"Tata, molim te, nisam psihički dobro", Rada plače u Eliti nakon raskida sa Stojinim sinom: "Ponizila sam sebe"
Telegraf pre 10 sati
Sada se ona obratila ocu putem kamera pa ga zamolila da se ne nervira zbog nje. Rada je priznala da je svesna koliko je ponizila sebe i svog bivšeg partnera. Rijaliti učesnica je dodala da više ne prepoznaje sopstvene postupke i da je ovo što gledaoci trenutno vide sasvim druga osoba. - Psihički sam loše. Svoje emocije sakriti ne mogu. Tata molim te nemoj da se nerviraš, znam kakvo je tvoje zdravstveno stanje. Nemoj da me gledaš uopšte. Ja znam da sam ponizila… »
"Tata molim te, nisam psihički dobro" Radojka vrišti od plača Eliti posle raskida sa Stojinim sinom, obratila se ocu…
Blic pre 11 sati
Bebi Dol je podrška i mentor Milanu, dok Stoja nije znala za njegovu prijavu u takmičenje. Nakon raskida u "Eliti 10", Radojka Rada Jovanović ne krije da prolazi kroz težak psihički period i da još uvek ne može da preboli Milana Popova, sina pevačice Stoje Novaković. Ona se pred kamerama obratila svom ocu i zamolila ga da se ne nervira zbog njenog stanja, ističući da je svesna koliko je ponizila sebe i svog bivšeg partnera. Rijaliti učesnica je dodala da više ne… »
"Tata, molim te..." Radojka vrišti od plača u Eliti posle raskida sa Stojinim sinom! Poslala roditeljima bolnu poruku
Kurir pre 12 sati
Iako je od njihovog raskida prošlo nekoliko dana, emocije su i dalje veoma jake, što je pokazala i tokom današnjeg dana. Naime, Rada je dobila zadatak da u okviru ankete izdvoji tri osobe koje važe za najveće ulizice, ali joj je u trenutku kada je trebalo da odgovori sve to očigledno bilo previše. Emocije su je savladale, a ona se najpre obratila svom ocu, vidno uznemirena zbog cele situacije. Rada je potom skupila snagu da odgovori na zadatak, a tom prilikom… »
"Stojo, rodila si budalu!" Pevačicin sin raskinuo sa Radom, ona se obrušila žestoko: Tresla se Elita od sukoba
Telegraf pre 20 sati
Voditelj Darko Tanasijević dao je Radojki priliku da pred kamerama iznese svoju stranu priče. Ona je tom prilikom govorila o problemima koji su pratili njen odnos sa Milanom, ali i o uticaju drugih rijaliti učesnika. Radojka je izjavila da su se pojedini cimeri direktno mešali u njihov odnos i pokušavali da ih razdvoje. Tokom razgovora pomenuta je i Milanova majka, pevačica Stoja Novaković. Radojka je ispričala da je, nakon jedne svađe sa Milanom, njegovoj majci u… »
"Rodila si budalu!" Stojin sin raskinuo sa Radom, ona udarila na pevačicu, pa raskrinkala cimere: "Nagovarali su Miljanu da…
Blic pre 20 sati
Radojka tvrdi da su cimeri, konkretno Vlajić i Trifko, imali ulogu u njihovom raskidu nagovarajući druge da se umešaju u njihovu vezu. Rijaliti učesnici Radojka Jovanović i Milan Popov, sin pevačice Stoje Novaković, ponovo su se našli u centru pažnje javnosti nakon turbulentnog raskida u "Eliti 10". Nakon raskida Rada je žestoko udarila na folkerku Stoju Novaković Nakon što je u Beloj kući došlo do prekida veze koji je izazvao brojne komentare, voditelj Darko… »
"Nagovarali su Miljanu da nam rasturi vezu za jedan obrok!" Rada iznela šok tvrdnje, pa imenovala ko stoji iza svega: Rodila…
Kurir pre 21 sat
Radojka je bez zadrške progovorila o njihovom odnosu, a potom otvoreno uperila prst u pojedine cimere i cimerke za koje smatra da se mešaju između nje i Milana i pokušavaju da osujete njihovu ljubav. "Iskreno ne znam, nismo još pričali o tome. Ovde su određeni ljudi dobili zadatak da rasture našu vezu. Nagovarali su malu Miljanu da rastavi mene i Milana da bi imala jedan obrok u toku dana. Te osobe su: Vlajić i Trifko", iznela je Rada pred svima. Voditelj se u… »
Stojin sin povukao šok potez: Nakon što je otišao u "Pinkove zvezde" iznenadio postupkom: "Promenio se"
Blic pre 21 sat
Milan tvrdi da su pritisak javnosti i komentari presudili njihovom raskidu. Ljubavna priča između Milana Popova i Radojke Jovanović u rijalitiju "Elita 10" zvanično je okončana. Par je pred kamerama i milionima gledalaca obelodanio da su stavili tačku na svoju emotivnu vezu. Tokom emisije koju je vodio Darko Tanasijević, pokrenute su mnoge škakljive i suptilne teme o njihovom turbulentnom odnosu. Voditelj je direktno upitao Milana Popova da li je od Radojke tražio… »
"Ne može sa mnom kao sa njenim roditeljima": Stojin sin raskinuo sa Radojkom, žestoko je isprozivao
Mondo pre 21 sat
Darko je bez okolišanja otvorio jednu od škakljivijih tema, pa je Milana direktno upitao da li je od Radojke tražio intimne odnose određene vrste. Popov je odmah odbacio takve navode i kratko odgovorio: "Naravno da ne", poručio je Milan. Razgovor se tu nije završio, pa je Tanasijević potom pomenuo i tvrdnje da je Milan navodno vređao roditelje svoje partnerke. Takmičar "Elite“ i to je odlučno demantovao, objasnivši šta je zapravo rekao Radojki. "Apsolutno nisam,… »
Vesti dana »
Danas je Krstovdan: Ovo su običaji koje vernici poštuju, evo šta nalaže tradicija
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Poljska je ponovo na krovu Evrope: Grbić doneo medalju na svim velikim takmičenjima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana