Povezane vesti

Majka mladića koji je spomenuo "ćacike" pisala Vučiću: "Tražim jednu jedinu stvar i ona ne košta ništa"

Majka mladića koji je spomenuo "ćacike" pisala Vučiću: "Tražim jednu jedinu stvar i ona ne košta ništa"

Nova pre 7 sati
Otvoreno pismo majke Živka Gvozdenovića upućeno predsedniku Srbije objavio je dnevni list Danas, a mi ga prenosimo u celosti: Gospodine predsedniče, zovem se Nataša Gvozdenović. Medicinska sam sestra i u bolnici radim trideset godina. Majka sam Živka Gvozdenovića iz Sremske Mitrovice, čoveka o kome ovih dana govori cela zemlja, a nijedan od tih ljudi ga nikada u životu nije video. Pre nego što vam kažem bilo šta o njemu, moram da vam kažem nešto o sebi. Kad ste… »
Mislila sam da me se ne tiče: Pismo predsedniku majke Živka Gvozdenovića

Mislila sam da me se ne tiče: Pismo predsedniku majke Živka Gvozdenovića

Danas pre 20 sati
Medicinska sam sestra i u bolnici radim trideset godina. Majka sam Živka Gvozdenovića iz Sremske Mitrovice, čoveka o kome ovih dana govori cela zemlja, a nijedan od tih ljudi ga nikada u životu nije video. Pre nego što vam kažem bilo šta o njemu, moram da vam kažem nešto o sebi. Kad ste rekli da penzije nikada neće biti smanjene, pa su smanjene, bilo me je baš briga. Nije bila moja penzija. Moja majka je ćutala, pa sam i ja ćutala sa njom. Kad su noću u Savamali… »

Vesti dana »