Povezane vesti
Alimpijević: "Znate me od prvog dana..." VIDEO
B92 pre 9 sati
Košarkaši Bešiktaša, koje sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, poraženi su od Valenswije (96:94) u prvom evroligaškom meču posle 13 godina, ali su uprkos zaostatku od 10 poena pred poslednju četvrtinu uspeli da se vrate u igru i dođu u situaciju da izbore pobedu. Nakon utakmice, Alimpijević je istakao karakter svoje ekipe i činjenicu da se nije predala ni kada je bila u rezultatskom minusu. "Znate me od prvog dana kada sam došao i znate kakav mentalitet želimo da… »
"Znate me od prvog dana..." Kakve reči Dušana Alimpijevića nakon poraza u prvoj utakmici Evrolige!
Kurir pre 5 sati
Ovo je prva utakmica Bešiktaša u Evroligi nakon 13 godina. Dušan Alimpijević, selektor reprezentacije Srbije i trener Bešiktaša, poručio je da nije u potpunosti nezadovoljan uprkos izgubljenoj utakmici. "Znate me od prvog dana kada sam došao i znate kakav mentalitet želimo da izgradimo ovde. Uvek smo težili da stvorimo karakter tima koji nikada ne odustaje. Danas je naš tim ponovo pokazao taj karakter. Posebno je važno što smo se vratili sa zaostatka od 10 poena i… »
Alimpijević: Nije trebalo da izgledamo ovako loše u odbrani
Sport klub pre 10 sati
Iako je Valensija imala veliku prednost tokom drugog polvuremena, na kraju je to bio triler na parketu Bešiktaša. Trojkama se vratio tim Dušana Alimpijevića, čak je i vodio da bi ipak španski tim izvukao trijumf 96:94. „Iskreno, daleko smo od odbrane koju smo želeli da igramo. Nije trebalo da izgledamo ovako u prvom meču Evrolige. Posebno ne pred našim navijačima. Hvala svima koji su došli da nas podrže, od sada moramo da budemo čvršći i mnogo bolji u odbrani.… »
Mirotić pokvario Alimpijevićev povratak u Evroligu (VIDEO)
Danas pre 23 sata
U Evroligu se vratio i Alimpijević, koji je u sezoni 2017/18 predvodio Crvenu zvezdu. Vodio je Alimpijevićev tim i sa 91:86, ali se tada na parket vratio Nikola Mirotić, preko kojeg su Španci uspeli da se približe na poen zaostatka na tri minuta do kraja (93:92). Minut kasnije poenima Tejlora Španci su uspeli da izjednače (94:94). Posle tajm-auta Alimpijevića usledio je vrlo loš napad Bešiktaša, na drugoj strani pogodio je Šorts, pa je posle dužeg vremena Valensija… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 16 minutajoš 25 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić, biznismen i nekadašnji premijer SR Jugoslavije
SEEbiz pre 3 satajoš 36 povezanih
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 4 satijoš 31 povezana