Povezane vesti
"Sram te bilo, govedo jedno, onakvu ženu da varaš!" Ivana Bosiljčića starija gospođa napala na ulici: "Trčala je za mnom i…
Kurir pre 20 sati
Bosiljčić kaže da se glumci često susreću sa time da ih publika identifikuje sa likovima koje tumače, te se to i njemu dogodilo kada ga je starija gospođa napala na ulici. U galeriji pogledajte fotografije Ivana Bosiljčića: - Prva moja velika uloga je bila žestoki negativac, dobio sam ulogu mlađeg sina, bogataša jednog koji je bio ovejani prevarant. Milica Zarić je igrala moju ženu, divnu, nežnu ženu, a ja je varam sa medicinskom sestrom - rekao je on, pa kroz smeh… »
"Sram te bilo, onakvu ženu da varaš": Ivana Bosiljčića starija gospođa presrela na ulici, pa ga vređala
Nova pre 19 sati
Ivan je ispričao da se često glumci susreću sa time da ih publika identifikuje sa likovima koje tumače, te se to i njemu dogodilo kada ga je starija gospođa napala, piše Blic. - Prva moja velika uloga je bila žestoki negativac, dobio sam ulogu mlađeg sina, bogataša jednog koji je bio ovejani prevarant. Milica Zarić je igrala moju ženu, divnu, nežnu ženu, a ja je varam sa medicinskom sestrom - rekao je on u emisiji "Stoperka", pa kroz smeh dodao: - Jedna gospođa me… »
"Sram te bilo, onakvu ženu da varaš" Ivana Bosiljčića starija gospođa presrela na ulici, pa počela da ga vređa: "Trčala je za…
Blic pre 23 sata
Ivan je rekao da ljudi često ozbiljno shvataju televiziju i likove iz serija. Glumac Ivan Bosiljčić nedavno je gostujući na Blic televiziji u emisiji "Stoperka" govorio o neprijatnoj situaciji koja mu se dogodila na početku karijere. On je tada u seriji "Ljubav i mržnja" tumačio lik negativca.l Ivan kaže da se često glumci susreću sa time da ih publika identifikuje sa likovima koje tumače, te se to i njemu dogodilo kada ga je starija gospođa napala. - Prva moja… »
Vesti dana »
"Seuta nije na prodaju": Protest u Madridu protiv španske vlade zbog migranata u enklavi
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana
Istorijski uspeh: Finska osvojila prvu medalju na Evropskom prvenstvu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Rodri stao uz Mančester siti! Bivši as "građana" poslao jasnu poruku: "Verovaćemo klubu!"
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane