Povezane vesti

Obradović uskoro stiže u Beograd, a bivši kapiten Partizana zna šta sledi: „Moraće da otvore još jednu Arenu za tu utakmicu!“…

Obradović uskoro stiže u Beograd, a bivši kapiten Partizana zna šta sledi: „Moraće da otvore još jednu Arenu za tu utakmicu!“…

Hot sport pre 21 sat
Bivši kapiten crno-belih iskoristio je slobodno vreme da iz Beogradske arene isprati početak nove evroligaške sezone i ubedljivu pobedu Partizana nad Olimpijom iz Milana – 92:76. Natho je prethodnih šest godina proveo u Humskoj, a tokom tog perioda postao je jedan od ljubimaca Grobara i ostavio dubok trag u crno-belom dresu. Iako sa klubom iz Humske nije uspeo da osvoji trofej, njegovo ime ostalo je među najznačajnijim strancima u novijoj istoriji kluba. Crno-bele… »
Natho: Srećan sam zbog Saše Ilića, kad se Željko vrati…

Natho: Srećan sam zbog Saše Ilića, kad se Željko vrati…

Sport klub pre 22 sata
Poznato je da Natho obožava košarku, a bio je najčešće gost dok je Jam Madar bio član Partizana. Sada Izraelac ne propusti priliku da dođe na košarku. „Iskreno, kada sam bio mlađi, bio sam prilično talentovan za košarku, ali vidite moju visinu, nemoguće je uspeti u košarci sa njom. Zato sam završio u fudbalu“, rekao je Natho u razgovoru za Mocartsport. Poručio je da mu je omiljeni igrač Karlik Džons, ali i da mu se dopada igrač s brojem 66. Očigledno da je… »
Natho o ŽOC-u: "Moraće da otvore još jednu Arenu za tu utakmicu!"

Natho o ŽOC-u: "Moraće da otvore još jednu Arenu za tu utakmicu!"

B92 pre 21 sat
Izraelac je i tokom igračkih dana u Humskoj često posećivao košarkaške utakmice, naročito dok je Jam Madar nosio dres Partizana. Ni nakon odlaska iz kluba nije prestao da prati crno-bele, a sada je imao priliku da uživo gleda novu generaciju. Natho je otkrio da je kao mlađi ozbiljno razmišljao o košarci. "Iskreno, kada sam bio mlađi, bio sam prilično talentovan za košarku, ali vidite moju visinu, nemoguće je uspeti u košarci sa njom. Zato sam završio u fudbalu",… »
Najvoljeniji je stranac u istoriji Partizana, miljenik Grobara poručio: “Za Žoca će dve Arene biti male”

Najvoljeniji je stranac u istoriji Partizana, miljenik Grobara poručio: “Za Žoca će dve Arene biti male”

Telegraf pre 1 dan
Iako nije uspeo da se domogne trofeja sa Parnim valjkom, Natho je postao miljenik Grobara i najbolji strani fudbaler u istori crno-belog kluba. On se sinoć našao u Beogradskoj areni, gde je bodrio Partizan protiv Olimpije iz Milana, a srpski tim je na kraju slavio rezultatom 92:76. On je za Mozzartsport pričao prvo o ovoj utakmici: - Prva utakmica Partizana ove godine. Sada imam dosta slobodnog vremena, ne čeka me trening ujutru, ne čekaju me obaveze. Imam vremena,… »

Vesti dana »