Povezane vesti
Ruska teniserka naterana da preda meč, razlog je bizaran
Telegraf pre 20 sati
Ruska igračica dobila je udarac lopticom u lice dan pre polufinala u singlu dok je igrala dubl meč, a onda joj je saopšteno da je odluka fiziopterapeuta da ona ne može da nastavi da igra na tom turniru: – Fizio je insistirao da uradim neke testove posle meča, a ja nažalost nisam znala da to mogu da odbijem – otkrila je 22-godišnja teniserka koja je na turnir došla kao 180. na svetu, već je obezbedila skok za skoro 60 mesta, a mogla je da nastavi prodor ka vrhu.-… »
Teniserka Prozorova ljuta jer je povučena iz polufinalnog meča u Singapuru
Radio sto plus pre 17 sati
Prozorova je rekla da ju je odluka zaista uznemirila jer je smatrala da je dobro prošla kliničku procenu koju su obavili medicinski tim WTA na turniru i lekar turnira. “Moja nedelja iz snova se završila. Sistem koji igrače ostavlja potpuno bespomoćnim”, navela je 22-godišnja Ruskinja na Instagramu i pozvala WTA da preispita svoja pravila. Prozorovu je lopta pogodila u lice tokom četvrtfinalnog meča dubla u petak, nakon čega je podvrgnuta lekarskoj proceni. “Test… »
Ruskinju naterali da preda meč, ostala bez finala
Nova pre 20 sati
Prozorova, međutim, nije bila zadovoljna takvom odlukom. Dvadesetdvogodišnja Ruskinja oglasila se na društvenim mrežama i poručila da joj nije bilo jasno da može da odbije testove, kao i da se osećala dovoljno dobro da izađe na teren. „Fizio je insistirao da uradim neke testove posle meča, a ja nažalost nisam znala da to mogu da odbijem“, napisala je Prozorova. Problem je, međutim, bio u tome što se nije radilo o običnom umoru ili manjoj povredi. Prozorova je dan… »
Pogodila je loptica u lice, a onda šok! Ruskoj teniserki zabranili da igra polufinale: "Nisam znala da mogu da odbijem!"
Kurir pre 20 sati
Ruska teniserka, 180. na WTA listi, stigla je do polufinala turnira u Singapuru posle velikih pobeda nad Aleksandrom Ealom i Sjuju Vang, ali na kraju nije dobila priliku da se bori za finale. Razlog je bio udarac lopticom tokom dubl meča. Prozorova je igrala sa sunarodnicom Safijom Lansere protiv Miju Kato i Elen Perez kada ju je jedan snažan udarac pogodio u lice, odnosno okrznuo obraz i pogodio rame. Meč je potom predala, a Kato i Perez su prošle dalje. Tu,… »
Apsurd u Singapuru – Ruskinju naterali da preda meč
Sport klub pre 21 sat
Ona je dan ranije u dublu bila pogođena lopticom u lice i na osnovu mišljenja fizioterapeuta, odlučeno je da nije spremna da igra singl. Međutim, njoj se to nimalo nije dopalo i celu priču je iznela na Tviteru optuživši VTA tur za grešku: – Fizio je insistirao da uradim neke testove posle meča, a ja nažalost nisam znala da to mogu da odbijem – otkrila je 22-godišnja teniserka koja je na turnir došla kao 180. na svetu, već je obezbedila skok za skoro 60 mesta, a… »
Vesti dana »
Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTS pre 6 minutajoš 1 povezana
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana