Povezane vesti
Bibars Natho o Partizanu: "Tužan sam zbog ove situacije, ali sam srećan zbog njega..."
Telegraf pre 12 sati
Trenutno se crno-beli nalaze na 11. mestu Superlige Srbije sa samo osam osvojenih bodova u devet odigranih utakmica. Ekipa Saše Ilića je "oživela" tokom evropskih kvalifikacija, igrala protiv Hetafea u plej-ofu Lige konferencija i pružila odlična izdanja. Imala je dobar rezultat u Španiji, bilo je 1:1 sve do samog kraja utakmice kada su Španci postigli dva gola. U Humskoj je Partizan slavio rezultatom 2:1, ali to nije bilo dovolno za prolaz u grupnu fazu. O… »
Njegovo vreme u Partizanu je gotovo, ali emocije nisu: Natho progovorio o bivšem klubu i Iliću – „To je njegovo mesto“!
Hot sport pre 10 sati
Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu Superlige Srbije sa osam osvojenih bodova iz devet utakmica, a situacija na domaćoj sceni daleko je od idealne. Evropski kvalifikacioni mečevi pokazali su nešto drugačiju sliku. Partizan je u plej-ofu Lige konferencija igrao protiv Hetafea, u Španiji imao 1:1 sve do završnice, kada je domaćin postigao dva gola, dok je u revanšu u Humskoj slavio sa 2:1. Ipak, to nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Објава коју дели Mozzart… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 2 satajoš 27 povezanih
Amerika i Kina SAD postigle konsenzus od osam tačaka: Strateški i stabilan odnos dve zemlje, razvoj trgovine, AI, saradnja u borbi protiv droga...
Kurir pre 4 satijoš 30 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih