Povezane vesti

Jasikevičijus napravio šou! Nasmejao sve na konferenciji, a zbog jedne stvari će proveravati prevodioca kad stigne kući!

Jasikevičijus napravio šou! Nasmejao sve na konferenciji, a zbog jedne stvari će proveravati prevodioca kad stigne kući!

Kurir pre 19 sati
Litvanski trener se na kraju konferencije za medije našalio sa prevodiocem i poručio da će, kada stigne kući, proveriti da li je sve što je rekao ispravno preneto. Njegova šala izazvala je osmehe na konferenciji, ali je Jasikevičijus prethodno imao veoma ozbiljnu analizu utakmice. Fenerbahče je do pobede na startu Evrolige došao teže nego što se očekivalo, a trener turskog tima nije bio potpuno zadovoljan igrom svoje ekipe. "Mislim da je najvažnije u ovom trenutku… »
Jasikevičus surovo iskren: "Fenerbahče nije bio dobro vođen"

Jasikevičus surovo iskren: "Fenerbahče nije bio dobro vođen"

B92 pre 11 sati
Fenerbahče je ostvario pobedu u prvom kolu Evrolige, savladavši Virtus iz Bolonje rezultatom 78:68 u Istanbulu. Fenerbahče se mučio tokom utakmice i u četvrtoj četvrtini bio je u zaostatku, ali je zahvaljujući iskustvu uspeo da preokrene i dođe do pobede. "U ovom trenutku sezone, najvažnije za nas je da integrišemo nove igrače u sistem. Naravno, neophodno je da u tom procesu napredujemo i kroz pobede. Danas nismo bili na svom najboljem nivou. Takođe, Fenerbahče… »
Šaras samokritičan: Pogrešio sam s taktikom

Šaras samokritičan: Pogrešio sam s taktikom

Sport klub pre 20 sati
Trener turskog tima bio je samokritičan, a posebno se osvrnuo na probleme koje je njegova ekipa imala u odbrani. „Mislim da je u ovom trenutku najvažnije da uklopimo nove igrače i da usput pokušamo da ostvarujemo pobede. Danas nismo bili na svom najboljem nivou. Mislim da ni vođenje utakmice sa naše strane nije bilo naročito dobro“, rekao je Jasikevičijus i dodao: „Ipak, pobedili smo. Počevši prvo od mene, pa onda i od igrača, moramo nešto da naučimo iz ove… »

Vesti dana »