Povezane vesti
Mladen Mijatović o plati na Pinku, otkrio sve o uslovima koje mu daje Mitrović: Na pitanje o prelasku rekao...
Telegraf pre 7 sati
Kako ističe, veoma je zadovoljan ponudom koju je dobio od čelnika ružičaste televizije, Željka i Milice Mitrović - Veoma sam zadovoljan radom na toj televiziji, odnosom Željka i Milice Mitrović prema meni, ali ne samo finansijski, već i na sve druge načine - rekao je Mijatović, pa otkrio da li bi prešao na neku drugu televiziju. - I da mi ponudi neko da pređem na drugu televiziju, ostao bih na "Pinku" - istakao je voditelj. Javnost je brujala o raskidu Dee Đurđević… »
Mladen Mijatović iskreno o plati na "Pinku" Voditelj progovorio o odnosu sa Željkom Mitrovićem i otkrio kakav je direktor…
Blic pre 8 sati
Dea se nedavno udala za svog izabranika Lazara i postala majka devojčice Iris. Poznati novinar i voditelj Mladen Mijatović pre nekoliko meseci se vratio u Srbiju sa Bliskog istoka i ponovo stao pred kamere Pink televizije. Nakon dve turbulentne i izazovne godine, Mijatović je potpisao ugovor i fokusirao se na rad u informativnoj redakciji, sektoru bezbednosti i Crnoj hronici, a u jednom televizijskom gostovanju dotakao se plate na "Pinku". Kako je poručio, vratio… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 46 minutajoš 25 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 3 satajoš 27 povezanih