Povezane vesti

"Lepša je nego kada smo bili zajedno" Amar Gile progovorio o vezi sa Aleksandrom Prijović, pomenuo i bivšu ženu

"Lepša je nego kada smo bili zajedno" Amar Gile progovorio o vezi sa Aleksandrom Prijović, pomenuo i bivšu ženu

Kurir pre 23 sata
Pred izlazak na binu on je razgovarao sa novinarima i vratio se u period kada se takmičio u "Zvezdama Granda", gde je odneo pobedu. - Taj deo života mi je najlepši. Saša Popović mi je promenio život i to mu nikada neću zaboraviti. Kada sam čuo da je bolestan mislio sam da će on to pobediti, ali kada je preminuo svi smo u kući plakali. Jako me bole komentari nekih bezveznjakovića o njemu. Saša je bio najbolji čovek i svima je pomagao. Da li te je popularnost… »
Tu je bilo nekih drugih problema: Amar Gile progovorio o prvom braku, pa otkrio šta misli o Aleksandri Prijović (foto)

Tu je bilo nekih drugih problema: Amar Gile progovorio o prvom braku, pa otkrio šta misli o Aleksandri Prijović (foto)

Večernje novosti pre 20 sati
Foto: Privatna arhiva Gile se posebno osvrnuo na saradnju sa Sašom Popovićem, koji mu je, kako kaže, mnogo pomogao na početku karijere i zauvek ostao važan deo njegovog života. – Perod kad sam se takmičio i odneo pobedu, kao i sve što je došlo sa tim, bio mi je najbolji deo života, iskreno govorim. Saša mi je dosta pomogao u životu i promenio mi je život na bolje i nikad mu to neću zaboraviti – rekao je Gile Pevač je otkrio i kako je doživeo Sašinu smrt, ističući… »
"Boli me što ljudi uopšte ne znaju kakav je on čovek zapravo bio" Pobednik "Zvezda Granda" otkrio istinu o Saši Popoviću

"Boli me što ljudi uopšte ne znaju kakav je on čovek zapravo bio" Pobednik "Zvezda Granda" otkrio istinu o Saši Popoviću

Blic pre 20 sati
Najavio je ambiciozne koncertne planove i pohvalio Aleksandru Prijović kao najuspešniju mladju pevačicu, izdvojivši njen hit 'Sve po starom.' Pevač Amar Gile Jašarspahić otvorio je dušu i iskreno govorio o karijeri, privatnom životu i Saši Popoviću. Pobednik takmičenja " Zvezde Granda" Amar Gile Jašarspahić nastupio je u jednoj popularnoj beogradskoj kafani, a pre izlaska na scenu dao je emotivan intervju u kom se dotakao ključnih momenata u životu i karijeri. Gile… »

Vesti dana »