Povezane vesti

"Letos sam video da..." Car priznao emocije Anđeli, a sada se oglasio njegov prijatelj

"Letos sam video da..." Car priznao emocije Anđeli, a sada se oglasio njegov prijatelj

Kurir pre 7 sati
U kratkom razgovoru, Carev najbolji prijatelj Bruno Uremović priznao je da nije iznenađen njegovim priznanjem. - Ne znam šta bih rekao, gledam na to kao na nešto normalno. Meni je tamo sve normalno - poručio je Uremović, te istakao da odlično poznaje svog prijatelja, za kog vidi da mu je stalo do lepe Crnogorke. - Ne znam kakvi su to tamo odnosi i zaljubljivanja... Ali, da mu je stalo, jeste - primećuje Bruno. Zanimalo nas je da li je njihov odnos van kamera… »
POTVRĐENO PISANJE SCANDAL!-a FILIP CAR PRIZNAO LJUBAV SA ANĐELOM!

POTVRĐENO PISANJE SCANDAL!-a FILIP CAR PRIZNAO LJUBAV SA ANĐELOM!

Svet & Skandal pre 7 sati
Iako su oboje nedeljama tvrdili da je među njima samo prijateljska bliskost, Car je otvoreno priznao da je granica pređena. Sve je počelo kada je Anđela Đuričić dobila zadatak da prokomentariše devojke koje spajaju sa Filipom — uključujući Aneli Ahmić, Slavicu Jakšić, Lauru, Slađu Poršelinu i Kristinu. Tom prilikom osvrnula se na svoje odnose sa takmičarkama, istakavši da je sa Aneli imala raspravu, dok je sa Slađom u sukobu još od osme sezone. Kada se potegla tema… »
"Anđela je Caru glavni pik, najidealnija mu je za rijaliti" Anđelo Ranković otkrio Filipov plan: U sve umešana Aneli

"Anđela je Caru glavni pik, najidealnija mu je za rijaliti" Anđelo Ranković otkrio Filipov plan: U sve umešana Aneli

Kurir pre 15 sati
Krenuli su sa jednom od najaktuelnijih tema u Beloj kući, a to je rivalstvo Anđele Đuričić i Aneli Ahmić zbog Filipa Cara, pa su s tim u vezi izneli svoje mišljenje o tome sa kim bi Filip Car bio najkompatibilniji. Inače, Filip je otkrio svoja osećanja prema Anđeli, koja su, kako je rekao, prerasla prijateljstvo. - Filip, pošto je takav kakav jeste njemu treba suprotno od njega, a to je Anđela. I ta drama bi bila najbolja sa Anđelom. To je vrlo moguća priča. Ona se… »
"Ona je sve čemu težim" Filip Car priznao emocije prema Anđeli Đuričić, pa povukao ovaj potez! Ona u šoku

"Ona je sve čemu težim" Filip Car priznao emocije prema Anđeli Đuričić, pa povukao ovaj potez! Ona u šoku

Telegraf pre 18 sati
Sa Aneli sam imala svađu pre neki dan. Slađa me je unakazila u sezoni 8, ali sa ove 3 devojke nisam imala ništa - rekla je Anđela. Inače, Filip Car je izjavio da u Beloj kući postoji samo jedna devojka koja ga zanima za ozbiljno. - Šta ti misliš ko je ta devojka i da li si ga pitala ko je to? - pitao je voditelj Anđelu. -Ne znam, stvarno. Nisam ga pitala, pitaću ga. Meni do sad to nije rekao. Ne znam ko bi to mogao da bude. Možda nema poverenja da mi kaže, možda… »
Filip Car priznao da je zaljubljen u Anđelu Đuričić: Ona je sve ono čemu ja težim! Ona u šoku

Filip Car priznao da je zaljubljen u Anđelu Đuričić: Ona je sve ono čemu ja težim! Ona u šoku

Kurir pre 16 sati
Iako su do sada oboje tvrdili da između njih postoji isključivo prijateljska bliskost, Car je pred svima priznao da je počeo da je posmatra drugačije. Sve je počelo kada je Anđela tokom emisije dobila zadatak da prokomentariše devojke koje se povezuju sa Filipom. Tom prilikom osvrnula se na Aneli, Jakšićku, Lauru, Slađu Poršelinu i Kristinu, a potom je govorila i o svom odnosu sa pojedinim takmičarkama. Anđela je objasnila da je sa Aneli nedavno imala raspravu, dok… »
Filip Car priznao da je zaljubljen u Anđelu Đuričić: Ostala u šoku: "Ona je sve ono čemu ja težim"

Filip Car priznao da je zaljubljen u Anđelu Đuričić: Ostala u šoku: "Ona je sve ono čemu ja težim"

Blic pre 16 sati
Dodao je da među njima nikada nije bilo ničega fizičkog i obećao da će se povući iz prijateljskog odnosa. Filip Car priznao je da je zaljubljen u Anđelu Đuričić što je nju, ali i ostale takmičare ostavilo bez teksta s obzirom na to da su tvrdi da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva. Tokom emisije u rijalitiju " Elita 10", Anđela Đuričić je dobila zadatak da prokomentariše devojke koje se povezuju sa Filipom Carem — Aneli, Jakšićku, Lauru, Slađu… »

Vesti dana »