Povezane vesti

"Ovo je pseći, kerovski život" Veljko Ražnatović o Titelu - uživao u luksuzu na Dedinju, pa otišao da živi na selo

"Ovo je pseći, kerovski život" Veljko Ražnatović o Titelu - uživao u luksuzu na Dedinju, pa otišao da živi na selo

Blic pre 7 sati
Istakao je da je prevazišao stereotipe koje društvo ima o njemu i da je ponosan na izbor bokserskog puta. Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima živi u Titelu gde poseduju veliko imanje. Veljko Ražnatović je ranije u više navrata govorio o razlozima zbog kojih je odlučio da gradsku vrevu zameni životom na selu. — Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno – mala bara puna krokodila, što bi se reklo. Sve što može da… »
KOCKAO SAM, TROŠIO…Veljko Ražnatović sada priznao sve: BIO SAM DEGENERIK!

KOCKAO SAM, TROŠIO…Veljko Ražnatović sada priznao sve: BIO SAM DEGENERIK!

Svet & Skandal pre 46 minuta
Iako je odrastao u prestonici, Veljko Ražnatović je odlučio da gradsku vrevu zameni mirnijom svakodnevicom na selu, ističući da mu takav način života mnogo više prija, posebno otkako je zasnovao porodicu. Na prostranom imanju ima dovoljno prostora za porodični život, ali i za brojne životinje, dok Veljko Ražnatović veliki deo vremena provodi u prirodi. Kako je ranije govorio, promena sredine donela mu je mir i rutinu koju u Beogradu nije imao. – Uverio sam se na… »
"Kao klinac sam bio degenerik, kockao sam se i trošio ogromne pare!" Veljko Ražnatović priznao sve: Evo zašto je Beograd…

"Kao klinac sam bio degenerik, kockao sam se i trošio ogromne pare!" Veljko Ražnatović priznao sve: Evo zašto je Beograd…

Kurir pre 7 sati
O toj odluci govorio je u više navrata, ističući da mu život u Titelu mnogo više prija, posebno otkako je zasnovao svoju porodicu. Na velikom imanju ima dovoljno prostora za porodični život, ali i za brojne životinje, dok Veljko veliki deo vremena provodi upravo u prirodi. Kako je ranije isticao, takav način života doneo mu je mir i rutinu koju u Beogradu nije imao. — Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno – mala bara puna… »

Vesti dana »