Povezane vesti
Na Adi održana trka posvećena ženama obolelim od raka dojke
N1 Info pre 10 sati
Ova trka okuplja građane sa jednim ciljem - da se svakim korakom pokaže solidarnost sa ženama koje se suočavaju sa dijagnozom raka dojke. Trka je održana na Adi Ciganliji, a na njoj su učestvovala 143 tima sa ukupno oko 1.700 učesnika, a svi su imali jedan cilj - da koračaju solidarno sa ženama koje se suočavaju sa rakom dojke. Manifestacija se po osmi put održala u Srbiji. Posle trke, koja je počela u 10 časova, planirana je šetnja podrške od 11 sati. Sva sredstva… »
Korak za zdravlje, trka za život – podrška ženama u borbi protiv raka dojke
RTS pre 21 minuta
Beogradska Ada Ciganlija bila je obojena roze bojom. Trka za lek, zdravlje, za izlečenje je najveći evropski i svetski sportski događaj koji pomaže organizacijama i bolnicama da prikupe novčana sredstva i podignu svest javnosti o tom karcinomu. U organizaciju Evropa Dona Srbija održava se osmi put i u našoj zemlji. I trka je okupila veliki broj učesnika različitih generacija, ali i Šetnja solidarnosti. „Moram da kažem da sam ja jedna od onih koja je imala… »
Trka i šetnja solidarnosti za žene obolele od raka dojke na Adi Ciganliji
Insajder pre 7 sati
Foto: Fonet/Aleksandar Barda Svečano otvaranje i zagrevanje počelo je u 9.30 časova, a manifestaciju je otvorila ambasadorka Švedske u Srbiji i Crnoj Gori Šarlota Samelin, poručivši da je svaki korak učinjen za nekoga dragog i kao znak sećanja na one koji su izgubili bitku. "Okupili smo se ne samo da bismo podigli svest o raku dojke, već i da bismo se podsetili snage koja proizlazi iz toga kada stojimo zajedno. Švedska i Srbija imaju brojne mogućnosti da uče jedna… »
Vesti dana »
“Čuvari ustava” stigli do cilja, u Kragujevcu ih dočekao veliki broj građana
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić: Dan kada su mu vrata Gradske kuće bila zatvorena, a Zeleno zvono širom otvoreno Preminuo Milan Panić
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 36 povezanih
Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji i urušavanju zgrade u Atini
NIN pre 3 satajoš 31 povezana