Povezane vesti
Pamtiću ih dok sam živ: Dirljivo pismo Predraga iz Kanade koji je u kraljevačku bolnicu primljen kao hitan hirurški pacijent -…
RINA pre 10 sati
Naime, Predrag Pešić koji je tokom avgusta meseca lečen na hirurškom odeljenju biranim rečima govorio je o periodu koji je proveo u kraljevačkoj bolnici, posebno ističući sručnost, posvećenost i visok nivo profesionalnizma lekara, medicinskih sestara, tehničara i pomoćnog osoblja. - Kao rođeni Kraljevčanin, obraćam vam se iz Kanade, gde nastavljam svoj oporavak, sa željom da izrazim iskrenu zahvalnost svima koji su brinuli o meni tokom 25 dana koje sam proveo u… »
Do sada neviđeno pismo iz Kanade! Kraljevčanin iz Grčke stigao u "Studenicu" u teškom stanju, a onda su lekari i sestre…
Blic pre 9 sati
Predrag Pešić iz Kraljeva doživeo je tešku infekciju tokom letovanja u Grčkoj i hitno je primljen u bolnicu "Studenica" Istakao je da materijalni resursi ne mogu zameniti ljudsku stručnost i zahvalio se svima iz bolnice Kada se letovanje u Grčkoj pretvorilo u dramu i borbu za život usled teške infekcije, rođeni Kraljevčanin Predrag Pešić hitno je primljen u Opštu bolnicu "Studenica", a iz Kanade je sada stiglo dirljivo pismo zahvalnosti osoblju koje mu je spasilo… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 49 minutajoš 27 povezanih
Završen sastanak Trampa i Sija: Dogovori o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nedeljnik pre 6 satijoš 30 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 6 satijoš 36 povezanih
Proglašena izborna lista Pokreta Snaga Srbije za predstojeće izbore
Serbian News Media pre 4 satijoš 27 povezanih