Povezane vesti

Dođi u Francusku da te upoznaju moji sinovi: Srpkinja oživela ženu na plaži, pa dobila prijatelja za ceo život

Dođi u Francusku da te upoznaju moji sinovi: Srpkinja oživela ženu na plaži, pa dobila prijatelja za ceo život

Telegraf pre 1 dan
Hrabra žena iz Novog Pazara, Fetija Feta Jakupović, koja je svojom prisebnošću i stručnošću otrgla stariju turistkinju iz ruku smrti, stupila je u kontakt sa spasenom Francuskinjom, čime je ova dramatična epizoda prerasla u priču o prijateljstvu koje ne poznaje granice. Uz pomoć prevodioca, dve žene su obavile dirljiv razgovor. Uprkos godinama i strašnom iskustvu koje je preživela, 77-godišnja Francuskinja pokazala je neverovatnu životnu energiju i vitalnost. Reč… »
"Ostavi je, vidite da je mrtva": Žena iz Srbije spasila Francuskinju sigurne smrti, a epilog ove drame tera suze na oči

"Ostavi je, vidite da je mrtva": Žena iz Srbije spasila Francuskinju sigurne smrti, a epilog ove drame tera suze na oči

Mondo pre 1 dan
Sve je započelo tokom jednog naizgled mirnog poslepodneva na obali Velike plaže, dok je hrabra žena iz Novog Pazara, Fetija Feta Jakupović, sa suprugom sedela na ležaljci i čitala knjigu. Mirnu atmosferu prekinuo je iznenadni metež kada je primetila da se narod uznemirio i da jedan čovek uz pomoć mlađeg momka iz mora izvlači telo starije žene. Nije bilo oklevanja. Fetija nije mogla da ostane imuna na scenu koja se odvijala pred njenim očima. "Ne ostajem imuna na… »
"Dođi u Francusku da te upoznaju moji sinovi" Detalji dirljivog susreta heroine iz Novog Pazara i žene koju je spasila smrti…

"Dođi u Francusku da te upoznaju moji sinovi" Detalji dirljivog susreta heroine iz Novog Pazara i žene koju je spasila smrti…

Blic pre 1 dan
Francuskinja je izrazila veliku zahvalnost i pozvala svoju spasiteljku da poseti Francusku i upozna njene sinove Ova priča je postala simbol prijateljstva i humanosti koje prevazilazi granice i različitosti Nakon drame koja je podigla Ulcinj na noge, herojska priča o spasavanju života na plaži hotela "Otrant" dobila je svoj najlepši i najemotivniji nastavak. Hrabra žena iz Novog Pazara, dr Fetija Feta Jakupović, koja je svojom prisebnošću i stručnošću otrgla… »
(Foto) Grlila je, ljubila i plakala od sreće! Dirljiv susret hrabre doktorke iz Pazara i žene kojoj je spasila život u…

(Foto) Grlila je, ljubila i plakala od sreće! Dirljiv susret hrabre doktorke iz Pazara i žene kojoj je spasila život u…

Blic pre 1 dan
Nakon uspešne intervencije, doktorka i spasena žena su imale emotivan susret, pun zahvalnosti i emocija Spasena žena je pozvala doktorku da je poseti u Francuskoj i upozna njenu porodicu, čime je započelo novo prijateljstvo Grlila ju je, ljubila u obraz i plakala od sreće - dirljiv susret hrabre doktorke Fetije Fete Jakupović iz Novog Pazara i Francuskinje kojoj je spasla život na plaži u Ulcinju rasplakao je ceo region, nakon drame u kojoj je sama rešila da ne… »

Vesti dana »