Povezane vesti

Vučić političkim protivnicima posvetio pesmu, Majić reagovao: „Polovini populacije poručuje da će joj njegova pobeda doneti…

Vučić političkim protivnicima posvetio pesmu, Majić reagovao: „Polovini populacije poručuje da će joj njegova pobeda doneti…

Nova pre 1 sat
Na njegovu objavu reagovao je sudija Miodrag Majić, koji je ocenio da predsednik države time polovini stanovništva poručuje šta bi njegova pobeda značila za njih. „Zamislite da nekom neupućenom pokušate da objasnite da predsednik jedne suverene države polovini njene populacije poručuje da će joj njegova pobeda na izborima doneti četiri nove godine bola i tuge“, napisao je Majić na društvenoj mreži Iks. Zamislite da nekom neupućenom pokušate da objasnite da… »
Na ceremonijalnoj funkciji odlučivao o svemu, kakvu je kombinatoriku Vučić spremio za predsedničke izbore

Na ceremonijalnoj funkciji odlučivao o svemu, kakvu je kombinatoriku Vučić spremio za predsedničke izbore

N1 Info pre 11 minuta
Hoće li i posle 25. oktobra ostati običan čovek bez ikakve državne funkcije? Šta je obeležilo njegova dva mandata i kakvu je kobinatoriku spremio za predsedničke izbore na kojima ne može da se kandiduje? "U nedelju uveče podnosim ostavku, tako da javiću vam. Mislim da će biti oko osam sati uveče, obavestiću vas pozvaću vas sve", kazao je Vučić. Rekorder medijskih pojavljivanja najavljuje još jedno. Čovek koji je, uprkos ceremonijalnoj funkciji, odlučivao o svemu,… »
Vučić se oprostio od kabineta uoči ostavke na mesto predsednika Srbije

Vučić se oprostio od kabineta uoči ostavke na mesto predsednika Srbije

Beta pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u poruci na Instagramu danas objavio da završava drugi predsednički mandat i da je tim povodom priredio koktel za zaposlene u svom kabinetu. "Hvala vam na tome što ste istrajavali i u trenucima kada su se događale stvari koje vam se ne dopadaju. Ja sam nesumnjivo grešio, i svaki normalan čovek to radi svakoga dana. I hvala vam beskrajno na svemu. Deset godina života nije mali period", poručio je Vučić… »
Poslednji Vučićev ples u Predsedništvu: Priredio koktel za zaposlene, na kraju odigrali i kolo: "Odigrali su maestralno! Sa…

Poslednji Vučićev ples u Predsedništvu: Priredio koktel za zaposlene, na kraju odigrali i kolo: "Odigrali su maestralno! Sa…

Blic pre 5 sati
Na koktelu je podelio emotivne trenutke i istakao radost zbog novih izazova u budućnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je danas koktel za sve zaposlene u Predsedništvu povodom završetka svog drugog predsedničkog mandata i zahvalio im na podršci i pomoći. - Završavam svoj drugi predsednički mandat. Danas sam organizovao koktel za sve zaposlene. Zahvalio sam tim divnim ljudima na ogromnoj podršci i pomoći, jer bez njih ne bismo mogli ništa da… »
Vučić se pred sutrašnju ostavku oprostio od kabineta uz pesmu „A sad, adio“

Vučić se pred sutrašnju ostavku oprostio od kabineta uz pesmu „A sad, adio“

Jugmedia pre 26 minuta
Ja sam nesumnjivo grešio, i svaki normalan čovek to radi svakoga dana. I hvala vam beskrajno na svemu. Deset godina života nije mali period“, poručio je Vučić zaposlenima. Prethodno je najavio da će sutra uveče, u nedelju, podneti ostavku na mesto predsednika Republike i građanima obrazložiti tu svoju odluku. View this post on Instagram „U nedelju je naporan dan. U nedelju uveče podnosim ostavku, mislim da će biti oko osam sati uveče“, rekao je Vučić novinarima u… »
Vučić zapevao "A sad adio" na oproštajnom koktelu u Predsedništvu: Pridružili mu se saradnici (video)

Vučić zapevao "A sad adio" na oproštajnom koktelu u Predsedništvu: Pridružili mu se saradnici (video)

Mondo pre 1 sat
Tokom okupljanja zapevao je pesmu "A sad adio", a u pevanju su mu se pridružili i prisutni. Vučić je tom prilikom naručio još jednu pesmu koju je, kako je rekao, namenio političkim protivnicima. Na Instagramu je zahvalio saradnicima sa kojima je radio proteklih deset godina. Naveo je da bez njihove podrške i pomoći ne bi bilo moguće postići ostvarene rezultate. "Završavam svoj drugi predsednički mandat. Danas sam organizovao koktel za sve zaposlene. Zahvalio sam… »
(Video) "A sad adio..." Emotivno na oproštajnom koktelu u Predsedništvu: Vučić zapevao čuveni hit, a onda cela sala krenula za…

(Video) "A sad adio..." Emotivno na oproštajnom koktelu u Predsedništvu: Vučić zapevao čuveni hit, a onda cela sala krenula za…

Blic pre 1 sat
Zahvalio se svim saradnicima iz Predsedništva na podršci tokom proteklih 10 godina rada. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je priredio oproštajni koktel za zaposlene u Predsedništvu Srbije povodom završetka svog drugog predsedničkog mandata. Tom prilikom, predsednik Vučić je, između ostalih, zapevao i pesmu "A sad adio", a prisutni su sa njim pevali. On je tokom koktela naručio i pesmu za, kako je rekao, svojim političkim protivnicima. Vučić se danas… »
"Pevaću im i 25. oktobra uveče" Vučić na koktelu sa zaposlenima u Predsedništvu, pesmu posvetio političkim protivnicima (video)…

"Pevaću im i 25. oktobra uveče" Vučić na koktelu sa zaposlenima u Predsedništvu, pesmu posvetio političkim protivnicima (video)…

Blic pre 4 sati
Izjavio je da će istu pesmu pevati i 25. oktobra uveče. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je priredio oproštajni koktel za zaposlene u Predsedništvu Srbije povodom završetka svog drugog predsedničkog mandata. Međutim, on je tokom koktela naručio i pesmu za, kako je rekao, svojim političkim protivnicima. - Pesma posvećena našim političkim protivnicima. Pevaću im istu pesmu i 25. oktobra uveče - naveo je Vučić na mreži Iks uz snimak. Reč je o pesmi "Četiri… »
Vučićev poslednji ples u Predsedništvu uz pesmu Zdravka Čolića

Vučićev poslednji ples u Predsedništvu uz pesmu Zdravka Čolića

RTS pre 6 sati
Predsednik Vučić je rekao da završava svoj drugi predsednički mandat. "Danas sam organizovao koktel za sve zaposlene. Zahvalio sam tim divnim ljudima na ogromnoj podršci i pomoći, jer bez njih ne bismo mogli ništa da postignemo", naveo je Vučić u objavi na Instagramu. Dodao je da se uz poneku suzu raduju izazovima koji ih očekuju u budućnosti. "P.S. Morao sam bar na nekoliko trenutaka da pokažem koliko sam smotan i nespretan za bilo kakvu vrstu plesa", napisao je… »
Vučić organizovao koktel za zaposlene u Predsedništvu povodom završetka svog mandata

Vučić organizovao koktel za zaposlene u Predsedništvu povodom završetka svog mandata

RTV pre 7 sati
"Završavam svoj drugi predsednički mandat. Danas sam organizovao koktel za sve zaposlene. Zahvalio sam tim divnim ljudima na ogromnoj podršci i pomoći, jer bez njih ne bismo mogli ništa da postignemo", naveo je Vučić u objavi na Instagram profilu @avucic. Dodao je da se uz poneku suzu raduju izazovima koji ih očekuju u budućnosti. "P.S. Morao sam bar na nekoliko trenutaka da pokažem koliko sam smotan i nespretan za bilo kakvu vrstu plesa", napisao je Vučić uz video… »
"Ako Vučić sutra podnese ostavku, predsednički izbori bi trebalo da budu održani već u novembru"

"Ako Vučić sutra podnese ostavku, predsednički izbori bi trebalo da budu održani već u novembru"

Nova pre 11 sati
Procedura je prilično jasna. Član 267 Poslovnika Narodne skupštine propisuje da, kada predsednik Republike podnese ostavku i o tome obavesti predsednika Narodne skupštine, predsednica Skupštine odmah obaveštava narodne poslanike da zamenjuje predsednika Republike i istovremeno raspisuje izbore za novog predsednika. Narodna skupština jeste raspuštena, ali Ustav u članu 109 izričito kaže da raspuštena Skupština vrši tekuće i neodložne poslove određene zakonom. Po… »
Oproštajni valcer u falš duru

Oproštajni valcer u falš duru

Vreme pre 11 sati
Poput pomalo ocvale estradne zvijezde koja reklamira oproštajnu turneju, Aleksandar Vučić je najavljivao ostavku. Te još nekoliko mjeseci, sedmica, dana, sati…U tome je prošlo čitavo ljeto. Konačno, kad je i posljednji fan već digao ruke od njegovog podnošenja ostavke, najavljen je veliki koncert – pardon – obraćanje za 27. septembra u 20 sati. Nema što, prajm tajm. Spremni ga čekaju prateći vokali plaćenih narikača, bend „Ćacilend i ministri pod kapuljačama“,… »

Vesti dana »