Povezane vesti

"Izgubio sam 99 odsto svega što sam zaradio": 7 žena je uništilo život slavnog fudbalera

"Izgubio sam 99 odsto svega što sam zaradio": 7 žena je uništilo život slavnog fudbalera

Mondo pre 2 dana
Zapravo, sa njegovim načinom života pitanje je da li ta količina uopšte postoji, jer je sada Brazilac priznao da je nestalo čak 99 odsto svega što je stekao dok je igrao fudbal. Na finansijske probleme Roberta Karlosa uticali su ljudi koji su mu bili bliski tokom karijere, ali i njegov privatan život. Sa sedam različitih žena dobio je ukupno 11 naslednika, pa se ne može reći da su samo agenti, menadžeri, posrednici i klubovi krivi za to što je njegov novac nestajao… »
Kako je jedan od najvećih preko noći ostao sa nulom na računu?! Ima 11 dece sa sedam žena, njegova priča je gotovo nestvarna…

Kako je jedan od najvećih preko noći ostao sa nulom na računu?! Ima 11 dece sa sedam žena, njegova priča je gotovo nestvarna…

Kurir pre 2 dana
Bivši fudbaler Real Madrida je istakao da je, uprkos tome što je još tokom igračke karijere razmišljao o životu posle fudbala, napravio greške koje su ga skupo koštale. "Zbog agenata i porodičnih problema, izgubio sam 99 odsto svega što sam zaradio u fudbalu", rekao je Roberto Karlos. On nije pominjao kako je na sve to uticao razvod posle 15 godina braka, ali je opisao koliko je situacija bila ozbiljna i rekao da je u jednom trenutku njegov bankovni račun preko… »

Vesti dana »