Povezane vesti

Najzgodnija Hrvatica priznala da je Srpkinja: "Moja cela familija je u Vojvodini", otkrila zašto ne govori srpskim jezikom

Najzgodnija Hrvatica priznala da je Srpkinja: "Moja cela familija je u Vojvodini", otkrila zašto ne govori srpskim jezikom

Blic pre 8 sati
Bila je u braku sa fudbalerom Dinom Drpićem, sa kojim ima sina i ćerku, ali su se kasnije razveli. Pevačica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, koju smatraju jednom od najzgodnijih hrvatskih pevačica, otkrila je da je zapravo poreklom iz Srbije. Nives Celzijus je nedavno otkrila detalje o svom poreklu i porodici, ali i razlog zbog kog u javnosti uglavnom govori na hrvatskom jeziku. Nives je otvoreno govorila o svojim korenima i istakla da joj se… »
"Ja sam Srpkinja i moja cela familija je u Srbiji" Nives Celzijus bez dlake na jeziku o svom poreklu: Pričam hrvatski, ali...

"Ja sam Srpkinja i moja cela familija je u Srbiji" Nives Celzijus bez dlake na jeziku o svom poreklu: Pričam hrvatski, ali...

Kurir pre 6 sati
Kako je Nives, poznata po svojim provokativnim stajlinzima, otkrila, priča hrvatski, ali joj je cela familija u Srbiji i kad god je u našoj zemlji priča srpski. "Pa dobro, ja pričam hrvatski, bez obzira što poreklom ja jesam Srpkinja i moja cela familija je u Srbiji. Nekako generalno kad dođem i kad malo više vremena boravim tamo, prebacim na srpski", priznala je Nives i otkrila da ne zna kako bi javnost u komšiluku reagovala da se na tamošnjoj televiziji pojavi… »

Vesti dana »