Povezane vesti

Brnabić na Avali sa vojnim veteranima: "Zahvalila sam im na svoj pomoći i svemu što su uradili za Srbiju"

Brnabić na Avali sa vojnim veteranima: "Zahvalila sam im na svoj pomoći i svemu što su uradili za Srbiju"

Blic pre 1 dan
Ana Brnabić se sastala sa vojnim veteranima na Avali Izrazila je zahvalnost za njihovu podršku i doprinos Srbiji Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić sastala se sa vojnim veteranima na Avali, kojima se zahvalna na podršci i svemu što su, kako je rekla, uradili za Srbiju. - Prepodne sam provela na Avali sa našim veteranima, ljudima koje niko od nas ne sme i neće da zaboravi. Zahvalila sam im na svoj pomoći i podršci i svemu što su uradili za… »
Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri Vučević: Nećemo i ne smemo da se odreknemo svojih junaka koji su bili…

Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri Vučević: Nećemo i ne smemo da se odreknemo svojih junaka koji su bili…

Dnevnik pre 1 dan
-Nikada Srbija neće i ne sme da se odrekne svojih junaka, onih koji su bili najhrabriji tamo gde je bilo najteže. Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri. Srbija neće biti zemlja koju će voditi oni koji se stide svog imena, svog roda, svoje zastave i svoje himne. Srbija će biti zemlja časnih i poštenih ljudi. Dugujemo poštovanje našim borcima i njihovim porodicama i obavezu da to poštovanje pokažemo delima. Hvala vam na svemu što ste učinili za otadžbinu.… »
Vučević ("Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija"): Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri

Vučević ("Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija"): Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri

Insajder pre 1 dan
Miloš Vučević. Foto: Srđan Ilić "Danas sam veteranima preneo pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zahvalio im što su bili uz svoj narod kada je bilo najteže. Nikada Srbija neće i ne sme da se odrekne svojih junaka, onih koji su bili najhrabriji tamo gde je bilo najteže", naglasio je Vučević. Kako je naveo, Srbija neće biti zemlja koju će voditi dezerteri, neće biti zemlja koju će voditi oni koji se stide svog imena, roda, zastave i himne. "Srbija će biti… »

Vesti dana »