Povezane vesti

Jovana Jeremić se slomila u jutarnjem programu: Na pomen potomstva počela da rida suze - evo šta je pogodilo

Jovana Jeremić se slomila u jutarnjem programu: Na pomen potomstva počela da rida suze - evo šta je pogodilo

Telegraf pre 6 sati
Sada je, tokom gostovanja u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, progovorila o svojoj borbi, a osvrnula se najpre na koleginicu Silviju Nedeljković koja je nakon 17 godina borbe za potomstvo rodila blizance. - Suze su mi krenule kad sam pročitala vest, sad sam emotivna, kad bih skinula naočare videla bi da mi suze teku. Veliki blagoslov, svaka im čast na istrajnosti, strpljen - spašen, ne kažu to džaba. Ta borba je tako iscrpljujuća i tako dugo traje, podrška… »
Jovana Jeremić se slomila u programu uživo, voditeljka u suzama zbog potresnih reči pevačice: "Kad smo začeli Vanju, ja sam…

Jovana Jeremić se slomila u programu uživo, voditeljka u suzama zbog potresnih reči pevačice: "Kad smo začeli Vanju, ja sam…

Blic pre 5 sati
Naglasila je teške fizičke i psihičke izazove, naročito hormonsku terapiju i borbu sa godinama. Pevačica Sanja Maletić uključila se u jutarnji program kod voditeljke Jovane Jeremić, gde je otvoreno govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo, čime je dovela voditeljku do suza. Sanja Maletić, koja je postala majka u šestoj deceniji života nakon teške borbe, u program se javila iz Crne Gore. Na samom početku osvrnula se na vest o koleginici Silviji Nedeljković… »

Vesti dana »