Povezane vesti
"Zvao me da dođem, zakasnio sam" Folker progovorio o tragično stradalom bratu, nakon njegove smrti doneo drastičnu odluku
Blic pre 6 sati
Ipče Ahmedovski i dalje važi za muzičku legendu sa jednim od najlepših glasova regiona. Poznati pevač Jašar Ahmedovski prisetio se svog tragično nastradalog brata Ipčeta Ahmedovskog, ističući da ga neprolazna bol i dalje prati kroz život. Jašar se prisetio i dogovora koji je imao sa bratom, ali nažalost nije uspeo da ga ispoštuje. Ipče Ahmedovski ostao je upamćen kao prava muzička legenda, dok pojedini znalci tvrde da je posedovao jedan od najtačnijih i najlepših… »
"Zvao me da dođem u kafić, ja sam zakasnio..." Jašar Ahmedovski progovorio o poslednjem susretu s bratom koji je tragično…
Kurir pre 7 sati
Njegove pesme imaju i drugu notu, o izgubljenim ljubavima, nema osobe koja strastveno nije uvažavala svaki stih koji izusti u pesmama. Takođe, njegov brat Ipče je ostao upamćen kao legenda, za pojedine znalce je imao najtačniji i najlepši glas koji se pamte sa ovih prostora. Samo neki od hitova koji su obeležili karijere Ipčeta i Jašara: "Jednoj ženi za sećanje dugo", "Venčajte me sa njenom lepotom", "Isplači se, biće ti lakše", "Ej noći sestro moja", "Volesmo se… »
Vesti dana »
SKUP BROJ 3 održan u Kragujevcu: Dočekani biciklisti "Čuvari Ustava", predstavljeni kandidati Studentske liste (FOTO)
InfoKG pre 2 satajoš 27 povezanih
Šta su dogovorili Si Đinping i Tramp: Osam tačaka koje menjaju odnose Kine i SAD
NIN pre 6 satijoš 30 povezanih
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 5 satijoš 27 povezanih