Povezane vesti

ZUKORLIĆ U NIŠU: „Sandžak i jug Srbije imaju slične probleme – zalažemo se za decentralizaciju“

ZUKORLIĆ U NIŠU: „Sandžak i jug Srbije imaju slične probleme – zalažemo se za decentralizaciju“

Gradski portal 018 pre 6 sati
Lista SPP-a proglašena je za parlamentarne izbore 25. oktobra i nalazi se pod rednim brojem šest. „Ovih dana sam na terenu, sa ljudima, na pijacama, na ulicama, sa građanima, meštanima, seljanima, da pre svega čujem šta imaju da mi poruče, ali i da čuju program koji mi zastupamo“, rekao je Zukorlić. „SANDŽAK I JUG SRBIJE IMAJU SLIČNE PROBLEME“ Posle razgovora sa građanima Niša, Zukorlić je ocenio da jug Srbije i Sandžak, odakle dolazi, dele deo istih problema.… »
ZUKORLIĆ IZ NIŠA: „Ne može sve da se odlučuje u Beogradu – jug Srbije i Sandžak imaju slične probleme“

ZUKORLIĆ IZ NIŠA: „Ne može sve da se odlučuje u Beogradu – jug Srbije i Sandžak imaju slične probleme“

Glas juga pre 6 sati
Zukorlić je tokom dana boravio na jugu Srbije, najpre u Bujanovcu, a potom u Nišu, navodeći da je želeo neposredno da čuje sa kojim se problemima građani suočavaju i da im predstavi program liste koju predvodi. „Ovih dana sam na terenu, sa ljudima, na pijacama, na ulicama, sa građanima, meštanima, seljanima, da pre svega čujem šta imaju da mi poruče, ali i da čuju program koji mi zastupamo“, rekao je Zukorlić. „SANDŽAK I JUG SRBIJE IMAJU SLIČNE PROBLEME“ Posle… »

Vesti dana »