Povezane vesti

"Mnogi su se čudili što sam napisala testament" Ivana Šašić nedavno imala udes: Čovek je na pravdi Boga izleteo: Otkrila…

"Mnogi su se čudili što sam napisala testament" Ivana Šašić nedavno imala udes: Čovek je na pravdi Boga izleteo: Otkrila…

Kurir pre 7 sati
U jutarnji program televizje Pink putem telefona uključila se pevačica Ivana Šašić, koja je govorila o ovoj tragediji i rizicima sa kojima se suočavaju pevači dok idu s nastupa na nastup. - Moram da izjavim saučešće porodici nastradalog kolege, nisam ga poznavala, ali je kolega i mlad život je ugašen. Moram da kažem mnogo je to kilometara pređenih - rekla je Ivana pa dodala: - Mnogi su se čudili kada sam rekla da sam davno napisala testament, jer ja se vraćam noću… »
Pevačica imala udes po po vratku sa nastupa: U programu uživo otkrila detalje drame na putu: "Izleteo je pred mene, izgubila…

Pevačica imala udes po po vratku sa nastupa: U programu uživo otkrila detalje drame na putu: "Izleteo je pred mene, izgubila…

Blic pre 5 sati
Izjavila je saučešće porodici kolege Gorana Maksimovića koji je stradao u saobraćaju. Pevačica Ivana Šašić uključila se u jutarnji program Televizije Pink "Jutro sa dušom", gde je sa gledaocima podelila detalje o saobraćajnoj nezgodi koju je preživela, ali i razlozima zbog kojih je još davno odlučila da napiše testament. Na samom početku razgovora kod voditeljke Jovane Jeremić, Ivana se osvrnula na nedavnu tragediju u kojoj je njen kolega Goran Maksimović izgubio… »

Vesti dana »