Povezane vesti
"Stojin sin nema pojma" Evo šta je Karleuša rekla o Milanu koji se prijavio za "Pinkove zvezde": "Nek mu Viki..."
Telegraf pre 4 sati
Prve epizode su već snimljene, a Karleuša ne krije da se oduševila kada je na sceni ugledala Milana. - Videla sam Stojinog sina, baš sam bila oduševljena. I Bebi Dol je bila tu, baš sam se oduševila, baš je interesantna - rekla je JK. Stojin sin je izabrao Viki kao mentorku, a Jelena je na to rekla: - Stoju mnogo volim, sin mora mnogo toga da poradi na sebi, ali je jako talentovan - izjavila je pevačica i dodala: - Da je izabrao mene stvarno bih pričala o njemu, a… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 16 minutajoš 25 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 9 satijoš 10 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić: Dan kada su mu vrata Gradske kuće bila zatvorena, a Zeleno zvono širom otvoreno Preminuo Milan Panić
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 36 povezanih
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 4 satijoš 31 povezana