Povezane vesti
Tina Ivanović se pomirila sa bivšim mužem! Dve i po godine nakon razvoda usledio preokret: "Mnogo sam patila!"
Telegraf pre 16 sati
Gostujući u emisiji „Za više informacija“, Tina Ivanović je otkrila da su se ona i Zvezdan, dve i po godine nakon razvoda, ipak pomirili, što, kako priznaje, ni sama nije očekivala. Na pitanje da li je u jednom trenutku izgubila nadu da će se to desiti, pevačica je rekla: - Jesam, moram priznati. Ipak sam se ja odselila, on je prešao da živi u Crnu Goru, da ne bude blizu mene, da se ne srećemo... - započela je priču Tina i dodala: - U nekom momentu smo se i mrzeli.… »
Nakon razvoda suprug zbog nje pobegao iz Srbije, a sad palo pomirenje: Tina Ivanović ljubavi dala još jednu šansu
Mondo pre 15 sati
Nakon dve i po godine od zvaničnog razvoda. Gostujući u emisiji "Za više informacija", pevačica je priznala da se dogodio preokret koji ni sama nije očekivala. Nakon razlaza, Tina se odselila, dok je Zvezdan otišao da živi u Crnu Goru kako se ne bi sretali. Pevačica je otkrila da su relacije među njima u jednom trenutku bile izuzetno napete, te da je u početku bila blokirana na svim mrežama. Prema njenim rečima, u nekom momentu su se čak i mrzeli, zbog čega je… »
Tina Ivanović se pomirila sa bivšim mužem: Dala mu drugu šansu nakon dve i po godine
Nova pre 15 sati
Gostujući u emisiji „Za više informacija“, pevačica je priznala da se dogodio preokret koji ni sama nije očekivala. Nakon razlaza, Tina se odselila, dok je Zvezdan prešao da živi u Crnu Goru kako se ne bi sretali. Pevačica je otkrila da su relacije među njima u jednom trenutku bile izuzetno napete, te da je u početku bila blokirana na svim mrežama. Prema njenim rečima, u nekom momentu su se čak i mrzeli, zbog čega je vremenom potpuno izgubila nadu da do pomirenja… »
Brak im pukao posle skoro 30 godina, a sada se ponovo vole! Poznati estradni par obnovio ljubav, evo svih detalja
Kurir pre 15 sati
Kako je priznala, dok su bili razdvojeni, u jednom trenutku više nije verovala da će ikada ponovo biti zajedno. Ipak, uspeli su da obnove kontakt i svojoj ljubavi daju još jednu šansu. „Jesam (izgubila nadu), moram priznati. Ipak sam se ja odselila, on je prešao da živi u Crnu Goru, da ne bude blizu mene, da se ne srećemo...“ počela je priču Tina u emisiji „Za više informacija“, a zatim otkrila da je bilo perioda kada su se čak i mrzeli. „U nekom momentu smo se i… »
Tina Ivanović se pomirila sa bivšim mužem: Pevačica posle dve i po godine Zvezdanu dala drugu šansu: "Mrzeli smo se, bio je…
Blic pre 15 sati
Nakon raskida, odnosi su im bili veoma loši, bilo je blokiranja na društvenim mrežama i obostrane mržnje. Pevačica Tina Ivanović i njen bivši suprug Zvezdan Anđić dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, dve i po godine nakon zvaničnog razvoda. Gostujući u emisiji „Za više informacija“, pevačica je priznala da se dogodio preokret koji ni sama nije očekivala. Nakon razlaza, Tina se odselila, dok je Zvezdan prešao da živi u Crnu Goru kako se ne bi sretali. Pevačica je… »
Vesti dana »
Srbi slave jesenji Krstovdan: Stavite ovu biljku pored ikone za zdravlje, a zbog ovoga obavezno pogledajte u nebo
Mondo pre 31 minutajoš 8 povezanih
Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTS pre 6 minutajoš 1 povezana
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana