Povezane vesti

Aca Amadeus ne skida ruke sa 23 godine mlađe verenice, a ona pokazala kako je pazi: "Ovako me budi moj muž..."

Aca Amadeus ne skida ruke sa 23 godine mlađe verenice, a ona pokazala kako je pazi: "Ovako me budi moj muž..."

Telegraf pre 15 sati
Muzičar je sada objavio fotografiju na kojoj grli svoju verenicu, dok je na narednom storiju podelio i njenu objavu koja je pokazala kako izgleda kada Aca preuzme ulogu domaćina i obraduje je pažnjom. Barbara je, naime, pokazala doručak koji joj je pripremio njen verenik. Na tanjiru se našla pasta, a po svemu sudeći Aca se potrudio da joj ulepša jutro i pokaže pažnju i kroz male gestove. Ona je fotografiju podelila sa svojim pratiocima, dok ju je Aca potom… »
Bivša ga optužila za pokušaj ubistva, a on zaprosio 23 godine mlađu pevačicu! Sad isplivale njihove privatne fotke, ne skida…

Bivša ga optužila za pokušaj ubistva, a on zaprosio 23 godine mlađu pevačicu! Sad isplivale njihove privatne fotke, ne skida…

Kurir pre 15 sati
Muzičar je sada objavio fotografiju na kojoj grli svoju verenicu, dok je na narednom storiju podelio i njenu objavu, koja je pokazala kako izgleda kada Aca preuzme ulogu domaćina i obraduje svoju izabranicu pažnjom. Barbara je, naime, pokazala doručak koji joj je pripremio njen verenik. Na tanjiru se našla pasta, a čini se da se Aca potrudio da joj ulepša jutro i pažnju pokaže kroz male, ali značajne gestove. Ona je fotografiju podelila sa svojim pratiocima na… »

Vesti dana »