Povezane vesti

Stanovi u Beogradu, Africi i Dubaiju: Naša pevačica ima nekretnine na tri kontinenta: "Kod kuće jedem paštetu"

Stanovi u Beogradu, Africi i Dubaiju: Naša pevačica ima nekretnine na tri kontinenta: "Kod kuće jedem paštetu"

Blic pre 24 sata
Nekretnina se nalazi u elitnom delu Hurgade, 15 kilometara od centra. Folk pevačica Vanja Mijatović kupila je novu nekretninu u Hurgadi u Egiptu. Ovim potezom pevačica je kompletirala spisak nekretnina na tri kontinenta – u Evropi (Beograd), Aziji (Dubai) i Africi (Hurgada). Vanja Mijatović pre nekoliko meseci je otkrila da je do same kupovine u Africi došlo neočekivano tokom odmora: „Otišla sam na odmor, mama mi je uplatila, i, eto, kupile smo nekretninu. Tako je… »
Stanovi u Beogradu, Africi i Dubaiju! Naša pevačica ima nekretnine na tri kontinenta, a kod kuće jede paštetu

Stanovi u Beogradu, Africi i Dubaiju! Naša pevačica ima nekretnine na tri kontinenta, a kod kuće jede paštetu

Kurir pre 23 sata
Vanja je pre nekoliko meseci otkrila da je do kupovine u Africi došlo potpuno neočekivano, tokom odmora. „Otišla sam na odmor, mama mi je uplatila, i, eto, kupile smo nekretninu. Tako je kad imaš dobrog agenta za nekretnine“. Tom prilikom otkrila je i gde se tačno nalazi njen novi dom: „Nekretnina je u elitnom delu Hurgade, 15 kilometara od Hurgade. Bili smo, videli smo, biće super, jedva čekam da odem“. Kako je tada navela, kupovina nekretnine bila je jedna od… »

Vesti dana »