Povezane vesti
"Bila je više sa svima, nego sa mnom" Gastoz otkrio detalje odnosa sa Anđelom Đuričić - voditeljka reagovala: "To je…
Blic pre 12 sati
Anđela se zahvalila svima na lepim trenucima i podršci, ističući posebno zahvalnost svom bivšem dečku Gastozu. Pobednik "Elite 9" Nenad Marinković Gastoz gostovao je u emisiji "Magazin In", gde je otvoreno govorio o odnosu sa Anđelom Đuričić i detaljima njihove poslednje zajedničke večeri pred ulazak u novu sezonu rijalitija. On je otkrio da joj je spremao omiljene lazanje i pravdao njeno višesatno kašnjenje ogromnim obavezama oko pakovanja i priprema. Njegovo… »
Gastoz izneo detalje zajedničke noći sa Anđelom Pre njenog ulaska u Elitu 10! Evo šta je tražila da uradi za nju: Svim silama…
Kurir pre 1 dan
Bio sam sve vreme uz ju jer je devojka poslednjih sedam dana bila više sa svima nego sa mnom, kod manikira, kod pedikira... Onda je rekla dan pred ulazak da hoće da joj napravim lazanje. Rekla mi je da pakuje kofere, da ja sve lepo spremim, da ona dolazi kod mene. Trebalo je da dođe u osam uveče, došla je u 11. Okupio sam društvo, jeli smo lazanje - otkrio je Nenad. - Čekaj, meni je to nepoštovanje - rekla je voditeljka Sanja Marinković, misleći na nepoštovanje… »
"Bio sam zaljubljen u tebe", rijaliti učesnik šokirao Sanju Marinković: "Blokirala sam te kad si mi se udvarao"
Telegraf pre 12 sati
Pa gde ona, moja kuhinja dva dana, ona bi plakala tri dana - našalio se Gastoz. - Ja sam tu reklamu za čips uradila pre više od 20 godina. I danas ljudi pričaju o tome - rekla je Sanja. - Tad sam bio zaljubljen u tebe - otkrio je Gastoz, a Sanja se nadovezala otkrićem da je Marinkovića tada morala da blokira jer joj se udvarao preko poruka. - On je probao da mi se udvara nešto, da mi šalje poruke, ja ga blokirala. Dogovaramo se mi sada za ovu emisiju, ja htela da… »
Gastoz pred svima priznao osećanja prema Sanji Marinković! Njena reakcija ostavila sve u šoku: Drago mi je što više nisi sa…
Kurir pre 14 sati
Naime, Gastoz je otkrio da je svojevremeno bio zaljubljen u voditeljku. -Ja se sećam kad je ona radila one reklame za čips. Pa gde ona, moja kuhinja dva dana, ona bi plakala tri dana“, našalio se Gastoz. - Ja sam tu reklamu za čips uradila pre više od 20 godina. I danas ljudi pričaju o tome - rekla je Sanja. - Tad sam bio zaljubljen u tebe - otkrio je Gastoz, a Sanja se nadovezala otkrićem da je Marinkovića tada morala da blokira jer joj se udvarao preko poruka. -… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Poljska je ponovo na krovu Evrope: Grbić doneo medalju na svim velikim takmičenjima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana