Povezane vesti
"Ustala sam i rekla da to više neću da radim", Jovana najavila svadbu, pa progovorila o promenama na Pinku
Telegraf pre 1 dan
Iako je godinama imala radni ritam koji teško ko može da isprati, voditeljka je odlučila da malo uspori, tako da sada petkom ne budi gledaoce. Gostujući u jednoj emisiji ona je otkrila da je radni petak prepustila kolegi Predragu Sarapi kako bi se više posvetila ćerki Lei i porodičnom životu. Iako je karijerista i neko ko želi u tome da napreduje, voditeljka priznaje da želi u budućnosti da bude okrenuta i porodici i proširenju: - Ne želim da radim istim… »
"Na sastanku sam rekla da više ne želim da radim": Jovana Jeremić presekla, velika promena na televiziji Pink
Mondo pre 1 dan
Gostujući u jednoj emisiji ona je otkrila da je radni petak prepustila kolegi Predragu Sarapi, kako bi se više posvetila ćerki Lei i porodičnom životu. Osim toga, naglasila je da želi dugovečnost u karijeri bez sagorevanja, ali i prostor za proširenje porodice u budućnosti. "Ne želim da radim istim intezitetom kao do sada i to sam jasno pokazala u ovoj sezoni. Vratila sam petak Sarapi. To lično ja sam vratila, na sastanku je nas 20 bilo, ja sam ustala i rekla da ja… »
"Ustala sam i rekla da to više neću da radim" Jovana Jeremić o promenama na Pinku - otkrila detalje sa poslovnog sastanka…
Blic pre 1 dan
Prošla je kroz bolan oporavak nakon operacije grudi, birajući prirodan izgled odgovarajućim implantima. Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, odlučila je da promeni dosadašnji radni ritam i uspori tempo koji je godinama održavala. Gostujući u jednoj emisiji ona je otkrila da je radni petak prepustila kolegi Predragu Sarapi kako bi se više posvetila ćerki Lei i porodičnom životu. Voditeljka je naglasila da želi dugovečnost u karijeri bez sagorevanja, ali i… »
Vesti dana »
Tramp odbacio mirovni plan Irana, Teheran odgovorio: "Samo pregovori mogu da nas izvuku iz ćorsokaka"
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Aleksandar Vučić podneo ostavku na mesto predsednika Srbije: Novo poglavlje je pred nama, za mene je bilo najvažnije da služim svom narodu
Dnevnik pre 1 danjoš 142 povezane
Novi poraz Srbije u Ligi nacija: Holandija slavila u Beogradu, sledi gostovanje Nemačkoj
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 65 povezanih