Povezane vesti
Ferstapen: Bolje da nemamo trke u Kataru i Emiratima
Sport klub pre 1 dan
Međutim, s obzirom na sukob između SAD i Irana u koji su posredno uključene sve zalivske zemlje. Zbog toga je i dalje neizvesno da li će biti takmičenja u tom području. Maks Ferstapen, četvortostruki šampion sveta, smatra da vozači ne bi trebalo da idu tamo. „Uvek volim da idem u Katar i Emirate, međutim u situaciji kada je rat tako blizu, mislim da to treba preskočiti. Bez obzira na ugovor. Ipak nisam ja taj koji donosi odluku“, istakao je Holanđanin. Već sada se… »
Ferstapen protiv trka na Bliskom istoku: "Kada je rat tako blizu, treba ih preskočiti"
B92 pre 1 dan
Prema aktuelnom kalendaru, završnica sezone trebalo bi da bude održana upravo u tom delu sveta. Velika nagrada Katara zakazana je za 29. novembar, dok bi šampionat trebalo da bude završen 6. decembra trkom u Abu Dabiju. Međutim, zbog sukoba SAD i Irana, kao i nestabilnosti koja je zahvatila čitav region, još nije izvesno da li će Formula 1 realizovati prvobitni plan. "Uvek volim da idem u Katar i Emirate, međutim u situaciji kada je rat tako blizu, mislim da to… »
Vesti dana »
Ostavka predsednika Srbije: Ko preuzima funkciju i koje su njegove nadležnosti
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 144 povezane