Povezane vesti

Vazura bez komentara o Partizanu: "Ne verujem u glasine oko Vlahovića"

Vazura bez komentara o Partizanu: "Ne verujem u glasine oko Vlahovića"

B92 pre 12 sati
Nekadašnji generalni direktor Partizana se ne pojavljuje u javnosti otkako je napustio Humsku, a dodao je i da nema previše komentara za crno.bele. "Nemam komentar na dešavanja u Partizanu. Pratim svakako sve utakmice Partizana i reprezentacije, samo nisam dolazio na stadion. Drago mi je što je Simić debitovao za Srbiju, a tu je i Dragojević koji je skoro otišao iz Humske", rekao je Vazura za "Sportski Žurnal" i osvrnuo se na meč sa Grcima: "Nisu mi normalni… »
Posle dugog ćutanja, Vazura otkrio sve! Progovorio o Partizanu!

Posle dugog ćutanja, Vazura otkrio sve! Progovorio o Partizanu!

Kurir pre 12 sati
Vazura je istakao da i dalje prati Partizan, iako se od odlaska iz kluba gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti. „Nemam komentar na dešavanja u Partizanu. Pratim svakako sve utakmice Partizana i reprezentacije, samo nisam dolazio na stadion. Drago mi je što je Simić debitovao za Srbiju, a tu je i Dragojević koji je skoro otišao iz Humske“, rekao je Vazura za " Sportski žurnal". Osvrnuo se i na poraz Srbije od Grčke, poručivši da smatra da su negativne reakcije bile… »
Miloš Vazura: Ne verujem u glasine, Vlahović će uvek igrati za Srbiju

Miloš Vazura: Ne verujem u glasine, Vlahović će uvek igrati za Srbiju

Mondo pre 21 sat
Nakon utakmice u kojoj četa Veljka Paunovića nije uspela da ostvari dobar rezultat, Vazura je analizirao situaciju i istakao da je timu potrebna podrška. On se osvrnuo na povratak kapitena Dušana Tadića u nacionalni tim, ali i na izostanak Dušana Vlahovića koji je i ovo okupljanje reprezentacije propustio zbog povrede. Napadač Bešiktaša bio je na Paunovićevom spisku, ali je javio da neće moći da se priključi timu za mečeve u septembru i oktobru. Vazura tvrdi da… »

Vesti dana »