Povezane vesti
Poslednji susret princeze i njenog brata: Dajanine reči danas zvuče jezivo
Kurir pre 11 sati
Bilo je to 1. jula 1997. godine, na Dajanin 36. rođendan. Brat i sestra slučajno su se sreli tokom večere u londonskoj galeriji Tejt. Međutim, ranije tog dana Dajana je, prema Spenserovim navodima, prokomentarisala ogromnu količinu cveća koju je dobila za rođendan, prenosi Page Six. "Imala sam toliko sreće! Moja kuća je prepuna predivnog cveća da izgleda kao pogrebna kuća", rekla je Dajana, prema njegovom sećanju. U tom trenutku njene reči bile su tek duhovita… »
Otkriveno kako je kralj Čarls reagovao na šok tvrdnje brata princeze Dajane: Ovakav razvoj događaja niko nije očekivao
Kurir pre 18 sati
Najviše pažnje izazvao je njegov opis tadašnjeg princa, a današnjeg kralja Čarlsa III. U galeriji pogledajte fotografije princeze Dajane i današnjeg kralja Čarlsa: Spenser tvrdi da je sa Čarlsom razgovarao nedugo nakon što je Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu, te da mu je tada zvučao "ushićeno". U knjizi je izneo i tvrdnju da mu je Čarls tokom rasprave o organizaciji Dajanine sahrane navodno rekao kako će je "uskoro zaboraviti". Bakingemska palata… »
Vesti dana »
SPC danas slavi Krstovdan: Za ovaj veliki praznik vezuju se brojni običaji i narodna verovanja
Mondo pre 34 minutajoš 3 povezane
Još danas oblačno, a onda preokret: Ristić otkrio do kada će biti sunčano i stabilno vreme
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane
Nik Mujanović: "Mama i tata ne vole da pričaju da smo poreklom iz Bosne, ne znam zašto"
Mondo pre 59 minutajoš 1 povezana
Vlasnik Mančester sitija poslao poruku navijačima nakon velike presude zbog kojeg klubu preti drakonska kazna
Nova pre 6 satijoš 2 povezane