Povezane vesti

Izborne olakšice za manjinske liste: Olakšice ili podloga za zloupotrebu?

Izborne olakšice za manjinske liste: Olakšice ili podloga za zloupotrebu?

Radio 021 pre 11 sati
Među njima je i Ruska stranka Slobodana Nikolića, za koju je pitanje da li ima pravo na status manjinske, piše Insajder. Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić manjinsku autentičnost svoje stranke brani činjenicom da su registrovani već 13 godina, ali i da zakon ne predviđa koliko na listi treba da bude Rusa. "Na listi imamo četvrtinu žena, i imamo i muškaraca koji su dobili naše državljanstvo. Imam ćerku u Rusiji sa Ruskinjom. Govorim ruski. Bio sam pre Ruske… »
Manjinske liste na izborima: Ko sve koristi izborne olakšice i šta donose nova pravila (VIDEO)

Manjinske liste na izborima: Ko sve koristi izborne olakšice i šta donose nova pravila (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
Foto: Srđan Ilić Predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić manjinsku autentičnost svoje stranke brani činjenicom da su registrovani već 13 godina, ali i da zakon ne predviđa koliko na listi treba da bude Rusa. “Konkretno sad na listi imamo četvrtinu žena, i imamo i muškaraca koji su dobili naše državljanstvo. Imam ćerku u Rusiji sa Ruskinjom. Govorim ruski. Bio sam pre Ruske stranke u Rusiji 30 puta, a posle formiranja Ruske stranke 40 puta. Dok neki lideri tih… »

Vesti dana »