Povezane vesti

Nataša Bekvalac podelila privatnu prepisku Emocije je savladale: "Mnogo te volim" (foto)

Nataša Bekvalac podelila privatnu prepisku Emocije je savladale: "Mnogo te volim" (foto)

Blic pre 1 dan
Naglasila je koliko joj majčina podrška znači u životu. Nataša Bekvalac pre nekoliko dana je proslavila 46. rođendan, a sada je podelila privatnu prepisku sa majkom. Pevačica je pokazala kojim rečima joj je ona čestitala rođendan. Nataša Bekvalac ima veoma prisan odnos sa majkom, a sada je sa pratiocima podelila njenu poruku. - Srećan rođendan sine moj, ljubavi moja. Budi mi zdrava i srećna. Koračaj kroz život hrabro kao do sada. Znam da ti to možeš. Mnogo te… »
Nataša pokazala privatnu prepisku: Ove reči su je raznežile, a emocije je savladale: "Mnogo te volim"

Nataša pokazala privatnu prepisku: Ove reči su je raznežile, a emocije je savladale: "Mnogo te volim"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica je ovih dana posebno emotivna jer sa svih strana stigle su prelepe čestitke i želje najbližih koji su joj posebno ulepšali taj dan. Sada je ona podelila jednu od prepiski koja ima posebno mesto u njenom srcu a ona je bila od majke. Pokazala je kojim joj je rečima majka čestitala rođendan. Nataša Bekvalac ima veoma prisan odnos sa majkom, a sada je sa pratiocima podelila njenu poruku. - Srećan rođendan sine moj, ljubavi moja. Budi mi zdrava i srećna.… »

Vesti dana »