Povezane vesti
Nataša Bekvalac podelila privatnu prepisku Emocije je savladale: "Mnogo te volim" (foto)
Blic pre 1 dan
Naglasila je koliko joj majčina podrška znači u životu. Nataša Bekvalac pre nekoliko dana je proslavila 46. rođendan, a sada je podelila privatnu prepisku sa majkom. Pevačica je pokazala kojim rečima joj je ona čestitala rođendan. Nataša Bekvalac ima veoma prisan odnos sa majkom, a sada je sa pratiocima podelila njenu poruku. - Srećan rođendan sine moj, ljubavi moja. Budi mi zdrava i srećna. Koračaj kroz život hrabro kao do sada. Znam da ti to možeš. Mnogo te… »
Nataša pokazala privatnu prepisku: Ove reči su je raznežile, a emocije je savladale: "Mnogo te volim"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica je ovih dana posebno emotivna jer sa svih strana stigle su prelepe čestitke i želje najbližih koji su joj posebno ulepšali taj dan. Sada je ona podelila jednu od prepiski koja ima posebno mesto u njenom srcu a ona je bila od majke. Pokazala je kojim joj je rečima majka čestitala rođendan. Nataša Bekvalac ima veoma prisan odnos sa majkom, a sada je sa pratiocima podelila njenu poruku. - Srećan rođendan sine moj, ljubavi moja. Budi mi zdrava i srećna.… »
Vesti dana »
Brnabić preuzela dužnost predsednika Srbije nakon Vučićeve ostavke
NIN pre 10 minutajoš 36 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Radio sto plus pre 14 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Počelo puštanje državnih rezervi evro dizela zbog stabilnosti tržišta naftom
NIN pre 4 minutajoš 8 povezanih
Navijači ovog kluba prate svaku utakmicu Srbije, nisu ni Delije ni Grobari, oni su uvek tu uz Orlove
Telegraf pre 14 minutajoš 14 povezanih