Povezane vesti
Rodri stao uz Mančester siti! Bivši as "građana" poslao jasnu poruku: "Verovaćemo klubu!"
Kurir pre 4 sati
Španski vezista, koji danas nosi dres Barselone, poručio je da i dalje veruje čelnicima kluba sa Etihada uprkos izveštajima o odluci nezavisne komisije u slučaju koji godinama potresa engleski fudbal. Britanski mediji objavili su da je komisija utvrdila odgovornost Mančester sitija za većinu prekršaja koji su bili predmet postupka. Ipak, kazna još nije određena, dok iz kluba poručuju da proces i dalje traje i da „značajni elementi“ tek treba da budu završeni. Siti… »
Vlasnik Mančester sitija poslao poruku navijačima nakon velike presude zbog kojeg klubu preti drakonska kazna
Nova pre 7 sati
Nakon što su britanski mediji objavili navode da je nezavisni tribunal utvrdio krivicu po većini tačaka optužnice, prvi čovek šampiona Engleske reagovao je i naglasio da bitka još uvek ni izbliza nije završena: „Proces Premijer lige još ima dug put pred sobom, a naše uverenje i namera da dokažemo nevinost kluba jednako su snažni kao kada je sve počelo.“ Al Mubarak je objasnio da ga striktna pravila o poverljivosti pravnog postupka sprečavaju da u javnost iznese… »
Predsednik Mančester sitija: Klub će dokazati da nije kriv za kršenje finansijskih pravila
Danas pre 13 sati
Predsednik Mančester sitija Kaldun Al Mubarak rekao je da je uveren da će taj klub dokazati da nije kriv po 115 optužbi za kršenje finansijskih pravila Premijer lige, nakon medijskih navoda koji su se pojavili da je proglašen krivim po 114 tačaka. – Nakon medijskih izveštaja u petak, mnogi od vas su veče proveli odgovarajući na pitanja i poruke prijatelja, porodice i kolega. I ja sam. Evo šta sam rekao svojoj porodici: „Postupak Premijer lige još nije završen, a… »
Vesti dana »
Danas je Krstovdan: Veruje se da samo jedno treba uraditi da život bude lak cele godine, a po ovome ćemo videti da li nam stiže ledena zima
Nova pre 51 minutajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Sunčana nedelja u Srbiji, temperature do 25 stepeni: Evo kakvo vreme čeka Niš narednih dana
Glas juga pre 1 minutjoš 9 povezanih
"Šta se ovo dogodilo?" Milica "došla na popravni", pa ispisala istoriju Superpotere
Nova pre 31 minutajoš 1 povezana