Povezane vesti

"Mama i tata ne vole da pričaju da su iz Bosne - ne znam zašto"

"Mama i tata ne vole da pričaju da su iz Bosne - ne znam zašto"

B92 pre 15 sati
Njegovi roditelji vode poreklom iz Bosne i Hercegovine, ali ne vole o tome baš da pričaju. "Mama i tata ne vole da pričaju o tome da mi je poreklo iz Bosne. Ne znam zašto… Meni je normalno. Tata je rođen u Bosni, sa četiri godine je stigao u Sloveniju. Ja sam bio u Bosni po 14 dana godišnje, ali ništa nisam razumeo… Tek kad sam otišao u inostranstvo, sa saigračima iz Hrvatske i Srbije sam naučio jezik. Samo sam mnogo pričao sa njima, kao i sa menadžerima. Sarađujem… »
Nik Mujanović: "Mama i tata ne vole da pričaju da smo poreklom iz Bosne, ne znam zašto"

Nik Mujanović: "Mama i tata ne vole da pričaju da smo poreklom iz Bosne, ne znam zašto"

Mondo pre 17 sati
Nakon što su uspeli da uzmu bronzu u Ligi nacija u meču za bronzu na Evropskom prvenstvu savladala ih je Finska 3:0. Nešto slabiji meč lidera poput Alena Pajenka značio je da nema snage za veliki uspeh, ali i na ovom meču je dvocifren broj poena imao sjajni Nik Mujanović. Mogao je da računa na sjajnog odbojkaša koji nastupa i kao primač i kao korektor selektor Soli, a iako mu prezime otkriva poreklo iz Bosne, on je zapravo rođen u Sloveniji. “Mama i tata ne vole da… »
Istorijski uspeh: Finska osvojila prvu medalju na Evropskom prvenstvu

Istorijski uspeh: Finska osvojila prvu medalju na Evropskom prvenstvu

Danas pre 1 dan
Finsku su do trijumfa predvodili Noa Martila sa 19, Luka Martila sa 17 i Veika Lundkvist sa 12 poena, dok su se kod Slovenije izdvojili Rok Možič sa 15 i Nik Mujanovič sa 11 poena. Ovo je prva osvojena medalja u istoriji ove selekcije, a imaju dve titule šampiona Evopske lige, ove i prethodne godine, te je sada nastavljen niz dobrih rezultata Finaca. U finalu se od 21 sat sastaju se Francuska i Poljska.Izabranici Nikole Grbića brane zlato osvojenp 2023. godine.… »

Vesti dana »