Povezane vesti

Novak Đoković se javio zbog legende Srbije posle velikog uspeha, čestitao čuvenom sportisti i oduševio naciju

Novak Đoković se javio zbog legende Srbije posle velikog uspeha, čestitao čuvenom sportisti i oduševio naciju

Telegraf pre 24 sata
Sada je odlučio da se putem Instagrama javi zbog velikog rezultata Nikole Grbića, još jedne legende srpskog sporta, koji je u subotu postao šampion Evrope kao selektor Poljske. U finalu Evropskog prvenstva u odbojci, Nikola Grbić je sa Poljskom osvojio drugo zlato na kontintentalnim takmičenjima, nakon što je posle borbe u četiri seta savladao Francusku. Tako je Grbić nastavio žetvu medalja sa ovom zemljom, jer ih je osvojio čak deset u periodu od pet godina, od… »
Novakov gest prema Grbiću privukao pažnju: Najbolji teniser na svetu čestitao selektoru Poljske!

Novakov gest prema Grbiću privukao pažnju: Najbolji teniser na svetu čestitao selektoru Poljske!

Hot sport pre 15 sati
Srpski stručnjak je sa selekcijom Poljske osvojio Evropsko prvenstvo, pošto je njegova ekipa u finalu u Milanu savladala Francusku sa 3:1 (31:29, 25:19, 20:25, 25:16) i drugi put uzastopno postala prvak Starog kontinenta. Time je Grbić stigao do čak 10. uzastopne medalje na velikim međunarodnim takmičenjima otkako je u januaru 2022. godine preuzeo reprezentaciju Poljske. Takav rezultat nije ostao nezapažen ni u Srbiji. Објава коју дели Polsat Sport… »
Novak Đoković se oglasio zbog Nikole Grbića: Celom svetu poslao poruku ko je najbolji trener

Novak Đoković se oglasio zbog Nikole Grbića: Celom svetu poslao poruku ko je najbolji trener

Mondo pre 19 sati
Pohvale stižu sa raznih strana na konto srpskog stručnjaka, a oglasio se i Novak Đoković, koji redovno prati uspehe zemljaka u svetu. Ne samo što je najbolji svih vremena, već i zbog toga što revnosno prati uspehe srpskih predstavnika u svetu, pa zbog toga pohvale Novaka Đokovića mnogo znače. Rođeni Beograđanin nije propustio priliku da Nikoli Grbiću čestita na 10. medalji i na pobedi u finalu Evropskog prvenstva. Đoković je na Instagram profilu podelio fotografiju… »
Novak Đoković sve prati – pozdravlja uspeh srpske legende

Novak Đoković sve prati – pozdravlja uspeh srpske legende

Sport klub pre 21 sat
Odbojkaška reprezentacija Poljske u nedelju je u finalu u Milanu bila bolja od Francuske i odbranila trofej evropskog prvaka osvojen 2023. godine, takođe pod Grbićevim vođstvom. Novak Đoković je na instagramu serijom emotikona izrazio divljenje prema Grbićevom novom uspehu. Nedavno je odjeknuo intervju koji je Nikola Grbić dao za poljske medije. Zanimljivo, u tom intervju Grbić je spomenuo upravo Novaka Đokovića. Ko si ti? “Mi smo takvi, čudno je. Recimo, mnogo… »
Đoković se oglasio zbog srpske legende i oduševio naciju

Đoković se oglasio zbog srpske legende i oduševio naciju

Nova pre 23 sata
Poljska je osvojila Evropsko prvenstvo pobedivši rezultatom 3:1 (31:29, 25:19, 20:25, 25:16) i odbranila tron kada je u pitanju ovo takmičenje. Novak Đoković je čestitao legendi Srbije na pobedi i oduševio naciju. Đoković je na Instagramu podelio objavu u kojoj se ističe da je Grbić osvojio 10 medalja kao selektor Poljske. Takođe, Novak je, uz čestitku, okačio i srpski i poljsku zastavu.… »
Legendarni Srbin ispisao istoriju i napravio astronomski uspeh sa drugom zemljom, naša nacija ga čeka

Legendarni Srbin ispisao istoriju i napravio astronomski uspeh sa drugom zemljom, naša nacija ga čeka

Telegraf pre 1 dan
Poljska je u finalu savladala Francusku rezultatom 3:1 i dokopala se drugog najsjajnijeg odličja pod komandom srpske legende. Videli smo neverovatan prvi set, koji je tek posle 60 poena pripao Poljskoj, dok je ekipa Nikole Grbića u drugom periodu bila silovita i došla na korak do osvajanja titule. Ipak, bilo je jasno da se Trikolori neće tako lako predati i smanjili su na jedan set zaostatka. Tu je bio kraj, Poljska je sa 25:16 stavila tačku na ovaj susret i… »
Savršeni gospodar odbojke

Savršeni gospodar odbojke

B92 pre 14 sati
Drugi put zaredom, odbojkaši Poljske predvođeni legendom srpske i svetske odbojke, osvojili su zlatnu medalju na EP. Nikola Grbić je ponovo na vrhu Evrope, a stojeće ovacije i skandranja dobio je u zemlji u kojoj je proveo veliki deo igračke karijere i u kojoj danas živi, i to za uspeh sa nacionalnim timom pored čije klupe stoji već četiri godine. A navijalo se za Nikolu i u Srbiji, zemlji čiji je selektor bio do 2019. godine. Njegova Poljska je u finalu Evropskog… »
Grbić posle nove titule: Ja sam samo navijač, ne brinem za budućnost poljske odbojke

Grbić posle nove titule: Ja sam samo navijač, ne brinem za budućnost poljske odbojke

RTS pre 22 sata
Odbojkaši Poljske su odbranili zlatnu medalju na EP, pošto su u subotu u Milanu pobedili Francusku 3:1 (31:29, 25:19, 20:25, 25:16). Grbić je posle nove titule pohvalio svoje igrače i stavio ih u prvi plan. "Ja sam samo navijač, jer moji igrači zaista rade stvari koje su neverovatne. Moram da im uputim velike čestitke za ono što su uradili na terenu, kao i za njihov stav, mentalitet i profesionalizam. Zaista sam ponosan što sam trener ovog tima", rekao je Grbić za… »
Grbić veliča igrače Poljske posle odbrane titule prvaka Evrope

Grbić veliča igrače Poljske posle odbrane titule prvaka Evrope

Euronews pre 23 sata
Nikola Grbić je stvoren za velika dela. Nekada, kao igrač, osvajao je trofeje, a nastavio je to da radi i kao trener i selektor. Sa reprezentacijom Poljske samo niže uspehe u sezoni za pamćenje - posle odbrane titule u Ligi nacija stigao je i do odbrane evropskog trona. Poljska je u finalu Evropskog šampionata u Milanu savladala Francusku 3:1 (31:29, 25:19, 20:25, 25:16) i drugi put uzastopno postala prvak Starog kontinenta. Srpski stručnjak nije skrivao emocije… »
Nikola Grbić proglašen za najboljeg trenera EP: Ponekad sam kao navijač, ponosan sam na ovaj tim

Nikola Grbić proglašen za najboljeg trenera EP: Ponekad sam kao navijač, ponosan sam na ovaj tim

Dnevnik pre 24 sata
Naš proslavljeni odbojkaš i zlatni olimpijac iz Sidneja 2000. vodio je Poljake do trona na Evropskom prvenstvu koje je održano u Italiji, Finskoj, Bugarskoj i Rumuniji. U velikom finalu u Milanu, Grbić je nadmudrio rivala iz igračkih dana, čuvenog Italijana Andreu Đanija, koji je kormilar aktuelnog dvostrukog olimpijskog prvaka Francuske. Poljska se revanširala „trikolorima“ za poraz u borbi za zlato na OI u Parizu 2024. i rezultatom 3:1 domarširala do treće… »
Čudesan niz legendarnog Srbina! Nikola Grbić ne silazi sa postolja - 10 takmičenja, 10 medalja! Ovo je neverovatno!

Čudesan niz legendarnog Srbina! Nikola Grbić ne silazi sa postolja - 10 takmičenja, 10 medalja! Ovo je neverovatno!

Kurir pre 1 dan
Grbić je od dolaska na klupu Poljske 2022. godine učestvovao na 10 velikih reprezentativnih takmičenja i na svakom od njih osvojio medalju. Dakle - 10 nastupa, 10 odličja! To je niz koji ostavlja bez reči. Najnoviji evropski trofej bio je posebno važan, jer je Poljska odbranila titulu prvaka Starog kontinenta, a Grbić je tako stigao do svog petog zlata sa reprezentacijom. Prethodno je sa Poljacima bio šampion Evrope 2023. godine, a tri puta je osvajao i Ligu nacija… »
Odbojkaši Poljske prvaci Evrope, novo zlato za Nikolu Grbića

Odbojkaši Poljske prvaci Evrope, novo zlato za Nikolu Grbića

Radio 021 pre 1 dan
Poljsku sa klupe predvodi srpski stručnjak Nikola Grbić. Poljsku su predvodili Bartlomiej Bolaž sa 16, Tomaž Fornal i Vilfredo Leon Venero sa po 13, Bartlomije Lemnaski sa 12 i Kamil Semenjuk sa 10 poena. Kod Francuske su se izdvojili Matis Eno sa 20 i Teo For sa 18 poena. Poljska je osvojila treću titulu prvaka Evrope.… »
Nikola Grbić najbolji u Evropi: Zadao je težak udarac Srbiji

Nikola Grbić najbolji u Evropi: Zadao je težak udarac Srbiji

Mondo pre 1 dan
Kao igrač je beležio velike uspehe sa reprezentacijom Srbije, da bi se i u trenerskoj ulozi snašao podjednako dobro. Njegov t im je na prvenstvu izgubio samo tri seta i dominantno odbranio evropski tron, pa nije bilo previše razmatranja o individualnim priznanjima. Grbiću je ovo peto zlato sa Poljacima, pored dva evropska, u bogatoj trofejnoj kolekciji ima i tri zlata iz Lige nacija. Od 2022. godine kada je preuzeo ovu selekciju, sa svakog takmičenja se vratio sa… »
Poljska je ponovo na krovu Evrope: Grbić doneo medalju na svim velikim takmičenjima

Poljska je ponovo na krovu Evrope: Grbić doneo medalju na svim velikim takmičenjima

Danas pre 1 dan
Poljaci su pobedili u finalu odigranom u Milanu Francusku rezultatom 3:1 (31:29, 25:19, 20:25, 25:16). Na taj način je ova selekcija odbranila zlato osvojeno na šampionatu Evrope 2023. godine. Prvi set je bio pun preokreta i Poljska je nekako uspela da ga „ukrade“. U drugom i četvrtom su bili dominanti, a „Trikolori“ su u trećem setu uspeli da produže meč. Nikola Grbić, koji sa klupe predvodi Poljsku, je tako od trenutka kada je pre četiri godine preuzeo ovu… »

Vesti dana »