Povezane vesti

Novopazarac srušio Željka Obradovića, posle svega iznenadio sve, odmah mu potrčao u zagrljaj

Novopazarac srušio Željka Obradovića, posle svega iznenadio sve, odmah mu potrčao u zagrljaj

Telegraf pre 22 sata
Slavila je ekipa Andree Trinkijerija protiv Panatinaikosa na spektakularan način, trojkom u poslednjim sekundama. Upravo je Osman bio taj koji je presudio Žocu i timu iz Atine, a scena posle utakmice oduševila je sve. Džedi Osman je odmah posle toga potrčao u zagrljaj Željku Obradoviću kojeg izuzetno poštuje i ceni, ali i svojim bivšim saigračima, sa kojima je delio parket tokom prethodnih sezona. - Osman: Zagrljaj sa Obradovićem i bivšim saigračima. Sjajan… »
Obradović u neverici! Čedi Osman ludom trojkom uz zvuk sirene srušio Panatinaikos! Pogledajte kako je Željko reagovao! (video)…

Obradović u neverici! Čedi Osman ludom trojkom uz zvuk sirene srušio Panatinaikos! Pogledajte kako je Željko reagovao! (video)…

Kurir pre 21 sat
PAOK je slavio rezultatom 84:82, ali način na koji je došao do pobede prepričavaće se još dugo. Panatinaikos je imao napad, ali je sve palo u vodu u samoj završnici. Čedi Osman, bivši igrač Panatinaikosa, preuzeo je odgovornost i uputio šut za tri poena praktično sa zvukom sirene. Lopta je prošla kroz obruč, PAOK je stigao do 84:82 i zakazao veliko finale sa Olimpijakosom. A onda – reakcija Željka Obradovića. Legendarni srpski stručnjak ostao je potpuno zatečen… »
Osman frapirao Panatinaikos: "Oni su moja braća" VIDEO

Osman frapirao Panatinaikos: "Oni su moja braća" VIDEO

B92 pre 20 sati
Turčin je u polufinalu Superkupa Grčke postigao trojku u poslednjoj sekundi, za pobedu protiv bivšeg kluba. "Igrali smo protiv tima koji je dominirao Evropom poslednjih godina i bilo je veoma teško. Naš cilj je bio da ostanemo u igri i pobedimo. Verujemo jedni drugima, verujemo sistemu i veoma sam srećan što smo uspeli da pobedimo", rekao je Osman i dodao: "Mislim da su ovi šutevi najlakši. Morate ih uzeti sa samopouzdanjem. To sam uradio i veoma sam srećan što je… »
Željko Obradović posle poraza: "Veoma sam zadovoljan slikom tima posle samo 11 treninga"

Željko Obradović posle poraza: "Veoma sam zadovoljan slikom tima posle samo 11 treninga"

Nova pre 1 dan
Srpski trofejni stručnjak najpre je sportski čestitao protivniku i istakao da je presudila loša postavka u samom finišu meča: „Bila je ovo veoma dobra košarkaška utakmica, čestitke PAOK-u na pobedi. Očigledno je da smo im dali prilike da poentiraju i poslednji napad je odlučio utakmicu.“ Govoreći o detaljima u igri koje njegov tim mora hitno da popravi, Obradović je apostrofirao nedostatak pad koncentracije i loše reakcije pod obručem tokom prvog poluvremena:… »
ŽOC povukao neočekivan potez dan posle poraza

ŽOC povukao neočekivan potez dan posle poraza

B92 pre 12 sati
Panatinaikos je u subotu uveče doživeo bolan poraz u polufinalu Superkupa Grčke, pošto je PAOK slavio trojkom Čedija Osmana uz zvuk sirene i tako izborio plasman u finale protiv Olimpijakosa. Bio je to prvi zvanični poraz Željka Obradovića otkako je preuzeo ekipu iz Atine, a reakcije su usledile odmah nakon utakmice. Navijači su svoje nezadovoljstvo iskazivali na društvenim mrežama, dok se oglasio i vlasnik kluba Dimitris Janakopulos. Obradović je, uprkos neuspehu,… »
Željko Obradović doneo iznenađujuću odluku dan nakon prvog poraza, ali nije bio jedini

Željko Obradović doneo iznenađujuću odluku dan nakon prvog poraza, ali nije bio jedini

Telegraf pre 13 sati
Bio je to prvi poraz Željka Obradovića od kako je došao u Panatinaikos u nekoj zvaničnoj utakmici, navijači su već reagovali putem društvenih mreža, pa i sam vlasnik kluba Dimitris Janakopulos. Zanimljivo je da je Željko Obradović nakon jučerašnjeg poraza odlučio da ekipi da slobodan dan, ali da ga se sam - nije pridržavao! Srpski trener pojavio se u trening dvorani Panatinaikosa, a zanimljivo je da nije bio jedini. Naime, neki od košarkaša Zelenih su takođe… »
Janakopulos se poklonio Željku zbog izjave: "Zato i jesi najveći" FOTO

Janakopulos se poklonio Željku zbog izjave: "Zato i jesi najveći" FOTO

Nova pre 14 sati
Pobedonosni pogodak za solunski tim postigao je bivši igrač atinskih „zelenih“ Džedi Osman. Uprkos neuspehu, šef stručnog štaba Željko Obradović izjavio je nakon susreta da je zadovoljan prikazanom igrom i zalaganjem svoje ekipe. Obradović je istakao da je zadovoljan izgledom tima i borbenošću, naglasivši da su igrači zadržali kontinuitet iz pripremnog perioda i uvodnog meča Evrolige, ali je kao glavnu zamerku naveo lošu realizaciju slobodnih bacanja. Nakon ove… »
Janakopulos se obratio Željku Obradoviću posle poraza: "Zato i jesi to što jesi"

Janakopulos se obratio Željku Obradoviću posle poraza: "Zato i jesi to što jesi"

Mondo pre 15 sati
Bio je to prvi poraz Željka Obradovića, a izgubljena je i prilika za prvu titulu u sezoni. Ipak, sve to nije naljutilo vlasnika Zelenih Dimitrisa Janakopulosa, koji je u svom stilu podržao najtrofejnijeg trenera Evrope. Povratak Željka Obradovića u Panatinaikos je doneo najveći broj navijača u OAKA areni u prvom kolu Evrolige i ne samo to. Doneo je nadu da će Zeleni ponovo, kao i pre pod vođstvom srpskog trenera, osvojiti još jednu titulu elitnog takmičenja. Zbog… »
Pogledajte reakciju Željka Obradovića na primljen koš u poslednjoj sekundi

Pogledajte reakciju Željka Obradovića na primljen koš u poslednjoj sekundi

Nova pre 17 sati
PAOK je slavio u Atini košem Džedija Osmana. Sastav koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri od samog starta je bio izuzetno žilav protivnik, primoravši Obradovića na burne tajmaute i konstantne izmene već tokom prve deonice koju je PAOK dobio sa devet poena razlike. Iako su se "zeleni" u trećoj četvrtini trgli i preuzeli vođstvo, crno-beli iz Soluna nisu poklekli, pa su u uštimanoj završnici na minut i po pre kraja ponovo imali plus četiri. Sama završnica ponudila… »
Željko Obradović posle šokantnog poraza: "Veoma sam zadovoljan"

Željko Obradović posle šokantnog poraza: "Veoma sam zadovoljan"

Mondo pre 17 sati
Željko Obradović je posle izgubljene utakmice naglasio da je i pored ishoda meča zadovoljan kako je njegov tim izgledao, a potom je čestitao i Andrei Trinkijeriju na trijumfu njegovog tima. "Kao što je moj igrač rekao, veoma sam zadovoljan načinom na koji smo se borili. Nastavljamo na isti način na koji smo igrali prijateljske utakmice, kao i na početku sezone, u prvim utakmicama. Očigledno je da smo veoma loše šutirali slobodna bacanja. Takođe, u prvom poluvremenu… »
Janakopulos se poklonio Obradoviću i pored poraza: „Zato si najveći, ništa ne može da pobedi autentičnost!“

Janakopulos se poklonio Obradoviću i pored poraza: „Zato si najveći, ništa ne može da pobedi autentičnost!“

Hot sport pre 18 sati
Poraz od PAOK-a u polufinalu grčkog Superkupa nije promenio ono što Dimitris Janakopulos misli o Željku Obradoviću. Prvi čovek Panatinaikosa podelio je deo konferencije srpskog stručnjaka posle dramatičnog poraza od 84:82, a zatim mu javno odao ogromno priznanje. Obradović je i posle bolnog kraja utakmice ostao miran, čestitao rivalu i otvoreno govorio o stvarima koje njegova ekipa mora da popravi. Upravo takav nastup posebno je impresionirao Janakopulosa. – Zato… »
Obradović doživeo prvi poraz, Janakopulos se odmah oglasio! Šok za Željka, a onda poruka gazde koja je odjeknula!

Obradović doživeo prvi poraz, Janakopulos se odmah oglasio! Šok za Željka, a onda poruka gazde koja je odjeknula!

Kurir pre 18 sati
PAOK je u polufinalu grčkog Superkupa savladao Panatinaikos sa 84:82, i to trojkom Džedija Osmana praktično u poslednjoj sekundi. Dramatična završnica ostavila je Obradovića bez plasmana u finale, ali ono što je usledilo posle utakmice pokazalo je zašto srpski stručnjak ima poseban status u Panatinaikosu. Umesto velikih reči i traženja krivca, Obradović je pred novinarima ostao potpuno miran. Obradović je prvo čestitao PAOK-u na velikoj pobedi, a zatim pohvalio… »
Janakopulos o Željku Obradoviću: Zato i jeste najveći

Janakopulos o Željku Obradoviću: Zato i jeste najveći

Sport klub pre 18 sati
U dramatičnom polufinalu Superkupa Grčke PAOK je bio bolji od atinskih “zelenih”, a posle meča je Željko Obradović rekao da je zadovoljan igrom svog tima, uprkos porazu. “Veoma sam zadovoljan načinom na koji moj tim izgleda. Bila je ovo dobra utakmica. Srećan sam zbog toga kako smo se borili. Nastavili smo da igramo na isti način kao što smo igrali pripremne utakmice i na početku sezone Evrolige. Loše smo šutirali slobodna bacanja”, poručio je Željko Obradović. Ove… »
Janakopulos se oglasio posle prvog poraza Žoca, ono što je napisao prepričavaju svi: Ovo je Željko Obradović

Janakopulos se oglasio posle prvog poraza Žoca, ono što je napisao prepričavaju svi: Ovo je Željko Obradović

Telegraf pre 19 sati
Videli smo nestvarnu završnicu i trojku Džedija Osmana koji je postigao koš u poslednjoj sekundi. Na taj način je pomalo šokirao Željka Obradovića, koji je na konferenciji za medije ipak bio izuzetno smiren. On je pred novinarima prvo čestitao ekipi PAOK-a, potom je pohvalio svoje košarkaše i istakao da je ovo tek početak sezone. Takođe, izrazio je zadovoljstvo pojedinim delovima igre, ali i istakao koncentraciju kao ključni momenat koji mora da se poboljša.… »
Janakopulos poručio Obradoviću: "Zato si ono što jesi - najveći" VIDEO

Janakopulos poručio Obradoviću: "Zato si ono što jesi - najveći" VIDEO

B92 pre 19 sati
Solunski tim je slavio trojkom Džedija Osmana u poslednjoj sekundi polufinala Superkupa Grčke – 84:82. Janakopulos je podelio deo Obradovićeve konferenciji za medije i tom prilikom mu još jednom odao priznanje. "Zato si ti ono što jesi. Najveći! Ništa ne može da pobedi autentičnost", napisao je Janakopulos. ŽOC je na konferenciji ukazao i na slabosti svog tima. "Koncentracija je neophodna, igračima kažem da uvek moraju da šutiraju i naravno da je uvek stvar… »
Obradović posle šokantnog poraza od PAOK-a uz zvuk sirene: Imali smo samo 11 treninga!

Obradović posle šokantnog poraza od PAOK-a uz zvuk sirene: Imali smo samo 11 treninga!

Hot sport pre 21 sat
Željko Obradović doživeo je prvi veliki udarac po povratku na klupu Panatinaikosa. „Zeleni“ su u spektakularnom polufinalu grčkog Superkupa poraženi od PAOK-a rezultatom 84:82, a sudbinu utakmice odlučio je Čedi Osman trojkom praktično uz zvuk sirene. Panatinaikos je samo 18 sekundi pre kraja poveo 82:81 nakon trojke Silvena Fransiska, ali je PAOK dobio poslednji napad. Posle promašaja Nika Kalatesa lopta je ponovo završila u rukama Solunaca, a Osman je pogodio šut… »
Obradović posle poraza: Razumem šta moramo da popravimo

Obradović posle poraza: Razumem šta moramo da popravimo

Sport klub pre 21 sat
U poslednjoj sekundi je PAOK pobedio Panatinaikos u polufinalu Superkupa Grčke. Džedi Osman je bio čovek odluke i doneo PAOK finale sa Olimpijakosom. Posle meča je Obradović istakao ono što je presudilo meč, ali je dva puta ponovio da je uprkos porazu zadovoljan igrom svog tima. „Bila je veoma dobra utakmica. Čestitam PAOK na pobedu. Ja sam zadovoljan činjenicom da smo se borili. Nastavili smo u ritmu koji smo imali u prijateljskim utakmicama, kao i u prvoj… »
Željko Obradović posle prvog poraza u sezoni otkrio glavni problem: "Imamo dokaz..."

Željko Obradović posle prvog poraza u sezoni otkrio glavni problem: "Imamo dokaz..."

Telegraf pre 22 sata
Posle utakmice, medijima se obratio Obradović i izneo prve utiske. - Bila je to veoma dobra utakmica. Čestitam PAOK-u na pobedi. Ja sam zadovoljan činjenicom da smo se borili. Nastavili smo u ritmu koji smo pokazali na prijateljskim utakmicama, kao i u prvoj utakmici Evrolige. Imali su više drugih šansi - čak 13 ofanzivnih skokova. Mislim da su to bili ključni faktori. Što se tiče završnice, to je druga priča. Pogodili su nekoliko trojki. Poslednji napad PAOK-a… »

Vesti dana »