Povezane vesti

Darko se slikao s konjem, koji kao da predoseća nesreću, prislonio je glavu uz njegovu: Ubrzo je Darko poginuo

Darko se slikao s konjem, koji kao da predoseća nesreću, prislonio je glavu uz njegovu: Ubrzo je Darko poginuo

Telegraf pre 7 sati
Umesto pesme i slavlja, kuća je u samo jednom sekundu zavijena u crno - dvadesetsedmogodišnji Darko poginuo je na motoru u selu Crnča, kada mu je put presekao automobil kojim je upravljao I. M. pod dejstvom alkohola. Pet godina nakon saobraćajne nesreće, Darkova majka Mira Plavšić Vasiljević u potresnoj ispovesti za Blic otvarila je dušu o neprobolnom bolu, sinu i nepravdi koja ih svakodnevno izjeda. Kobnog dana, Darko je došao u rodni kraj iz Beograda, gde je… »
"Rekao mi je da očekuje bebu, a onda je poginuo" Majka pokojnog Darka godinama u očaju: Vozač ni da se izvini!

"Rekao mi je da očekuje bebu, a onda je poginuo" Majka pokojnog Darka godinama u očaju: Vozač ni da se izvini!

Kurir pre 7 sati
Do teške nesreće došlo je 2. septembra 2021. godine kada se u domu Vasiljevića, u Ljuboviji, slavio rođendan Darkovog oca. Umesto pesme i slavlja, kuća je u samo jednom sekundu zavijena u crno - Darko je poginuo na motoru, kada mu je put presekao automobil kojim je I. M. upravljao pod dejstvom alkohola. Pet godina nakon saobraćajne nesreće, Darkova majka Mira Plavšić Vasiljević priča o bolu koji je sve veći i nepravdi koja ih svakodnevno izjeda. Kobnog dana, Darko… »
"Darkov sin se rodio posle nesreće, oca zna samo sa slika": Ispovest majke mladića kojeg je usmrtio pijani vozač

"Darkov sin se rodio posle nesreće, oca zna samo sa slika": Ispovest majke mladića kojeg je usmrtio pijani vozač

Mondo pre 10 sati
Umesto pesme i slavlja, kuća je u samo jednom sekundu zavijena u crno - dvadesetsedmogodišnji Darko poginuo je na motoru u selu Crnča, kada mu je put presekao automobil kojim je upravljao I. M. pod dejstvom alkohola. Pet godina nakon saobraćajne nesreće, Darkova majka Mira Plavšić Vasiljević u potresnoj ispovesti otvara dušu o neprobolnom bolu, sinu i nepravdi koja ih svakodnevno izjeda. "Osetila sam strašan nemir u grudima, znala sam da se desilo najgore" Kobnog… »
(Video) "Ruke su mu bile prljave, a duša čista..." Potresna ispovest majke čiji je sin Darko (27) poginuo na rođendan svog…

(Video) "Ruke su mu bile prljave, a duša čista..." Potresna ispovest majke čiji je sin Darko (27) poginuo na rođendan svog…

Blic pre 11 sati
Majka Mira Plavšić Vasiljević je u emotivnoj ispovesti govorila o neizlečivom bolu i svakodnevnoj nepravdi koju porodica trpi Darko je bio vredan, pošten i dobročudan mladić, automehaničar, koji je voleo da pomaže ljudima i porodici Drugi septembar 2021. godine trebalo je da bude dan radosti i porodične topline u domu Vasiljevića u Ljuboviji, gde se slavio rođendan Darkovog oca. Umesto pesme i slavlja, kuća je u samo jednom sekundu zavijena u crno -… »

Vesti dana »