Povezane vesti
Najveće svetsko tenisko čudo menja pasoš i napušta Rusiju? "Jednog dana će sigurno otići"
Telegraf pre 3 sata
Jedina je tinejdžerka u TOP 10 i zaista predstavlja najveće tenisko čudo u ovom trenutku. Ipak, pojavile su se sumnje da bi zastavu Rusije mogla da zameni drugom. - Ja sam uveren da je samo pitanje vremena kada će Andrejeva promeniti pasoš - rekao je Andrej Česnokov, nekada deveti teniser sveta, pa dodao: - Ona živi i trenira u Fracuskoj, tako da će jednog dana sigurno otići. Od početka rata, mnogo teniserki je promenilo pasoše. - To je sada trend, svi odlaze tamo… »
Šok - najveće tenisko čudo menja pasoš i napušta Rusiju! Mira na meti, bivši as tvrdi: "Samo je pitanje vremena!"
Kurir pre 3 sata
Sa 19 godina nalazi se na petom mestu WTA liste i već ima grend slem titulu, ali se sada oko njenog imena pojavila priča koja je uzdrmala ruski tenis. Naime, iz Rusije stižu tvrdnje da bi Andrejeva mogla da promeni sportsko državljanstvo i ubuduće nastupa pod drugom zastavom. Za sada, međutim, nema potvrde da je mlada teniserka donela takvu odluku. Priču je pokrenuo Šamil Tarpiščev, predsednik Teniske federacije Rusije, koji je nedavno rekao da se pojedini ruski… »
„Samo je pitanje vremena kada će Mira Andrejeva promeniti pasoš“
Sport klub pre 5 sati
Pogotovo u ova teška vremena za Moskvu kada većina njihovih predstavnika uopšte ne može da se takmiči u međunarodnoj konkurenciji. Međutim, ako je verovati jednom od najboljih ruskih tenisera u prošlom veku, to se možda brzo promeni. – Ja sam uveren da je samo pitanje vremena kada će Andrejeva promeniti pasoš – kaže Andrej Česnokov, nekada deveti teniser sveta za „RBC sport“.- Ona živi i trenira u Fracuskoj, tako da će jednog dana sigurno otići. Otkako je počeo rat… »
Vesti dana »
Devet Srba uhapšeno u Zubinom Potoku zbog sumnje da su navodno počinili ratni zločin
RTS pre 8 minutajoš 24 povezane
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping - Donald Tramp
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
uživo Iran najavljuje odgovor "novim naoružanjem", SAD odbacile predlog za Ormuski moreuz
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih