Povezane vesti
Skandal u Eliti! Prevario ženu koja ga čeka kod kuće sa detetom, zaljubio se do ušiju: "Živeo sam pod maskom"
Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnika izgleda da to mnogo ne dotiče, pa je odlučio da zaboravi da je oženjen. Prekršio je zavet na vernost i pred kamerama je suprugu prevario sa Slađom Krnjajić. On je rekao da je Slađu primetio još na lekarskom pregledu. - Ovo prema tebi je iskreno. Ovo niko ne može poremetiti. Samo ti možeš poremetiti. Nikada te neću napustiti - rekao je oženjeni Mahir. - Kontroliši se malo. Nemoj da preterujemo - odgovorila mu je Slađa. - Zadnjih 5 godina sam živeo… »
Ljubavni skandal u eliti 10! Prevario ženu koja ga čeka kod kuće, zaljubio se do ušiju: Živeo sam pod maskom!
Kurir pre 24 sata
Rijaliti učesnika izgleda da to mnogo ne dotiče, pa je odlučio da zaboravi da je oženjen. Prekršio je zavet na vernost i pred kamerama je suprugu prevario sa Slađom Krnjajić. On je rekao da je Slađu primetio još na lekarskom pregledu. - Ovo prema tebi je iskreno. Ovo niko ne može poremetiti. Samo ti možeš poremetiti. Nikada te neću napustiti - rekao je oženjeni Mahir. - Kontroliši se malo. Nemoj da preterujemo - odgovorila mu je Slađa. - Zadnjih 5 godina sam živeo… »
Vesti dana »
Ana Brnabić v. d. predsednika Srbije: Raspisuje izbore, komanduje vojskom i koje još obaveze je čekaju
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 43 povezane
Danas pretežno sunčano uz umerenu oblačnost, temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 21 povezana
Đedović: Počelo puštanje državnih rezervi evrodizela zbog stabilnosti tržišta naftom
RTV pre 32 minutajoš 9 povezanih
Dušan Tadić: Može Srbija dobro da igra protiv bilo kog rivala
Euronews pre 37 minutajoš 15 povezanih
Napad na Kijev i Harkov, više od 20 povređenih; Kalasova: Rusija planira nove sabotaže u Evropi
RTS pre 32 minutajoš 4 povezane